Рецепт «мімоза» з маслом фото

«мімоза» з маслом
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти , Молочні продукти , Яйця , Вершкове масло
Рецепти для схуднення
На святковий стіл
Салати , Салат мімоза
Кількість порцій: 6
Час приготування: 1 г. 20 хв.

Ну який радянський Новий Рік обходився без цього ніжного і делікатного салату? У наш час його також люблять, шанують і з нетерпінням чекають. Розповім вам, як приготувати «Мімозу» з маслом.

Опис приготування:

Є безліч варіацій приготування салату: з сиром або без, з вершковим маслом або без, з різними видами риби, різні овочі. Його рецептура залежить від побажань і переваг кухаря. В основі салату - риба. Завдяки майонезу всі верстви салату гарненько просочуються смаками і запахами один одного.

  • Яйця - 6 штук
  • Майонез - 250-300 грам
  • Вершкове масло - 50 грам
  • Сир - 150 грам
  • Нерка у власному соку - 200 грам
  • Яблуко - 1 штука
  • Цибуля - 1 штука
1
Масло попередньо приберіть в морозильну камеру. Відваріть яйця, Мартенс відділи Желтков, окремо подрібніть їх на дрібній тертці.
2
Яблуко вимийте і натріть на тертці. Нерки у власному соку подрібніть виделкою. Цибулю очистіть і наріжте дуже дрібно.
3
Нижнім шаром викладіть все по половині: курячі білки, змастіть їх майонезом, потім натріть на тертці сир і вершкове масло, викладіть цибулю і знову майонез, додайте шар яблук.
4
Покладіть всю рибу, потім змастіть її майонезом, яблука і знову майонез, додайте цибулю, вершкове масло і сир, майонез і білки.
5
Змастіть білки майонезом, викладіть жовтки. Салат відправте в холодильник мінімум на 30 хвилин. Смачного!

Схожі рецепти