Салат «мімоза» з консервою і вершковим маслом
(покроковий рецепт з фото)
Один з улюблених салатів моєї сім'ї - "мімоза & Quot. Мама раніше готувала його тільки по зиязикам і осінніх свят, а я люблю його робити і в будні дні. Простий і ситний рецепт ніколи не пізно згадати.
Цей варіант один з найлегших, хоча інгредієнти можуть бути трохи інші. Але я все одно розповім вам, як приготувати салат "мімоза" з консервою і вершковим маслом. Завдяки цьому продукти блюдо виходить вершковим і м'яким. Також в складі є сир, який замінив нам звичну морква.
- Вершкове масло - 75 грам
- Твердий сир - 75 грам
- Консервована риба, банку - 1 штука
- Ріпчаста цибуля - 1 штука
- Яйце - 6 штук
- Майонез - 3 Ст. Ложки
- Зелень - За смаком
- Сіль - За смаком
Відваріть яйця круто. Натріть білки першим шаром салату. Приправити сіллю. Зверху додайте терте масло.
Змастіть майонезом. Потім натріть сир на крупній тертці.
Потім шар майонезу і дрібно нарізану цибулю. Додати сіль его. Далі розкладіть консерву, подрібнивши її виделкою.
В кінці змастіть шар майонезом. Зверху натріть жовток. Прикрасьте салат зеленню. Залиште "мімозу" на пару годин в холодильнику. Смачного!