Рецепт Салат «мімоза» з консервою і вершковим маслом фото

Салат «мімоза» з консервою і вершковим маслом
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти , Молочні продукти , Вершкове масло
Дієтичне харчування , Низькокалорійні
На святковий стіл
Салати , Салат мімоза
Кількість порцій: 4-6
Час приготування: 25 хв.

Один з улюблених салатів моєї сім'ї - "мімоза & Quot; . Мама раніше готувала його тільки по зиязикам і осінніх свят, а я люблю його робити і в будні дні. Простий і ситний рецепт ніколи не пізно згадати.

Опис приготування:

Цей варіант один з найлегших, хоча інгредієнти можуть бути трохи інші. Але я все одно розповім вам, як приготувати салат"Мімоза" з консервою і вершковим маслом. Завдяки цьому продукти блюдо виходить вершковим і м'яким. Також в складі є сир, який замінив нам звичну морква.

  • Вершкове масло - 75 грам
  • Твердий сир - 75 грам
  • Консервована риба, банку - 1 штука
  • Ріпчаста цибуля - 1 штука
  • Яйце - 6 штук
  • Майонез - 3 Ст. Ложки
  • Зелень - За смаком
  • Сіль - За смаком
салат
Відваріть яйця круто. Натріть білки першим шаром салату. Приправити сіллю. Зверху додайте терте масло.
салат
Змастіть майонезом. Потім натріть сир на крупній тертці.
салат
Потім шар майонезу і дрібно нарізану цибулю. Додати сіль его. Далі розкладіть консерву, подрібнивши її виделкою.
салат
В кінці змастіть шар майонезом. Зверху натріть жовток. Прикрасьте салат зеленню. Залиште"Мімозу" на пару годин в холодильнику. Смачного!

Схожі рецепти