Салат «мімоза» з вершковим маслом
(покроковий рецепт з фото)
Мені цей салат дуже навіть до душі. Готую його не тільки у свята, а й у звичайні дні. Якщо ви любите рибні салати, то ось вам рецепт, як приготувати салат «Мімоза» з вершковим маслом.
Цей салат простий, але дуже смачний. Необхідно підготувати овочі заздалегідь: відваріть картоплю, морквину і яйця. Всі інгредієнти подрібніть на тертці або нарубати дрібно ножем (обов'язково дрібно! ). Рибу беріть ту, що найбільше подобається або є в наявності.
- Сардина - 250 грам (консерви)
- Картопля - 3 штуки
- Морква - 2 штуки
- Цибулина - 2 штуки
- Яйця - 4 штуки
- Вершкове масло - 100 штук (заморожене)
- Зелень - За смаком
- Сіль - За смаком
1
Очистіть картоплю і моркву, відваріть їх в одній каструлі до готовності (до м'якості), потім остудіть і натріть на тертці.
2
Яйця відварити протягом 7 хвилин після закипання, потім відокремте білки від жовтків і подрібніть окремо на тертці.
3
Цибулини наріжте дрібненько, потім перекладіть в миску і залийте гарячою водою, так піде гіркоту.
4
Злийте воду через 5-10 хвилин, процідіть цибулю від надлишків рідини.
5
Відкрийте банку і перекладіть рибу в тарілку, видаліть кісточки і розімніть шматочки виделкою.
6
Салат викладайте порційно, інгредієнтів вистачить на 5 порцій.
7
На дні інвестувати картопля, посоліть її і змастіть майонезом, додайте шар цибулі і риби, майонез і морква, майонез і картопля, білки і вершкове масло. Останнім шаром викладіть жовтки.
8
Прикрасьте салат зеленню і поставте в холодильник на 1 час. Смачного!