Рецепт Салат «мімоза» з вершковим маслом фото

Салат «мімоза» з вершковим маслом
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти, Молочні продукти, Яйця, Вершкове масло, Сардина
Дієтичне харчування, Низькокалорійні
На обід, На вечерю, На святковий стіл, День народження
Салати, Салат мімоза

Мені цей салат дуже навіть до душі. Готую його не тільки у свята, а й у звичайні дні. Якщо ви любите рибні салати, то ось вам рецепт, як приготувати салат «Мімоза» з вершковим маслом.

Цей салат простий, але дуже смачний. Необхідно підготувати овочі заздалегідь: відваріть картоплю, морквину і яйця. Всі інгредієнти подрібніть на тертці або нарубати дрібно ножем (обов'язково дрібно! ). Рибу беріть ту, що найбільше подобається або є в наявності.

  • Сардина - 250 грам (консерви)
  • Картопля - 3 штуки
  • Морква - 2 штуки
  • Цибулина - 2 штуки
  • Яйця - 4 штуки
  • Вершкове масло - 100 штук (заморожене)
  • Зелень - За смаком
  • Сіль - За смаком
1
Очистіть картоплю і моркву, відваріть їх в одній каструлі до готовності (до м'якості), потім остудіть і натріть на тертці.
2
Яйця відварити протягом 7 хвилин після закипання, потім відокремте білки від жовтків і подрібніть окремо на тертці.
3
Цибулини наріжте дрібненько, потім перекладіть в миску і залийте гарячою водою, так піде гіркоту.
4
Злийте воду через 5-10 хвилин, процідіть цибулю від надлишків рідини.
5
Відкрийте банку і перекладіть рибу в тарілку, видаліть кісточки і розімніть шматочки виделкою.
6
Салат викладайте порційно, інгредієнтів вистачить на 5 порцій.
7
На дні інвестувати картопля, посоліть її і змастіть майонезом, додайте шар цибулі і риби, майонез і морква, майонез і картопля, білки і вершкове масло. Останнім шаром викладіть жовтки.
8
Прикрасьте салат зеленню і поставте в холодильник на 1 час. Смачного!

Схожі рецепти