Тріска з вершковим маслом в фользі
(покроковий рецепт з фото)
М'ясо тріски, особливо запечене в духовці, трохи сухувато. Але щоб не робити до неї соус, раджу спробувати рецепт, як приготувати тріску з вершковим маслом в фользі. Просто, ніжна і соковита.
Запікати рибу таким чином - одне задоволення. Підготовка займає всього пару хвилин, а решта відбувається в духовці без вашої участі. Що може бути простіше? ! Смак страви мене постійно радує, він ідеальний. Спробуйте і ви!
- Гарячкові файл - 2 штуки(150-200 г)
- Вершкове масло - 3 Ст. Ложки
- Сіль, перець - За смаком
- Лимон - За смаком
Рибне філе промийте, гарненько обсушити, викладіть на шматочок фольги і посипте сіллю і перчиком меленим. Духовку розігрійте до 200 градусів.
На кожен шматочок викладіть по частині вершкового масла, нарізаного пластинками.
Щільно загорніть рибу в фольгу і відправляйте запікатися хвилин на 20. Потім розгорніть акуратно фольгу і дайте рибку придбати корочку, залишивши її в духовці ще на пару хвилин.
Сервірувати таку апетитну рибку можна лимончиком і зеленню.