Рецепт Тріска з вершковим маслом в фользі фото

Тріска з вершковим маслом в фользі
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
Риба та морепродукти , Молочні продукти , Вершкове масло
Роздільне харчування
На обід , На вечерю , На швидку руку
Гарячі страви , Страви у фользі
Кількість порцій: 2
Час приготування: 30 хв.

М'ясо тріски, особливо запечене в духовці, трохи сухувато. Але щоб не робити до неї соус, раджу спробувати рецепт, як приготувати тріску з вершковим маслом в фользі. Просто, ніжна і соковита.

Опис приготування:

Запікати рибу таким чином - одне задоволення. Підготовка займає всього пару хвилин, а решта відбувається в духовці без вашої участі. Що може бути простіше? ! Смак страви мене постійно радує, він ідеальний. Спробуйте і ви!

  • Гарячкові файл - 2 штуки(150-200 г)
  • Вершкове масло - 3 Ст. Ложки
  • Сіль, перець - За смаком
  • Лимон - За смаком
тріска з вершковим маслом в фользі - фото крок 1
Рибне філе промийте, гарненько обсушити, викладіть на шматочок фольги і посипте сіллю і перчиком меленим. Духовку розігрійте до 200 градусів.
тріска з вершковим маслом в фользі - фото крок 2
На кожен шматочок викладіть по частині вершкового масла, нарізаного пластинками.
тріска з вершковим маслом в фользі - фото крок 3
Щільно загорніть рибу в фольгу і відправляйте запікатися хвилин на 20. Потім розгорніть акуратно фольгу і дайте рибку придбати корочку, залишивши її в духовці ще на пару хвилин.
тріска з вершковим маслом в фользі - фото крок 4
Сервірувати таку апетитну рибку можна лимончиком і зеленню.

Схожі рецепти