Кукурудза на грилі з маслом і сиром
(покроковий рецепт з фото)
Шукайте цікаві варіанти приготування кукурудзи на природі? У мене є відмінна ідея. Якщо ви як раз в пошуку такої, запам'ятовуйте і беріть на замітку рецепт!
Поспішаю розповісти вам, як приготувати кукурудзу на грилі з маслом і сиром. Рекомендую використовувати пармезан або інший насичено солоний сир, тоді смак буде більш інтенсивним. Час запікання залежить і від розміру качанів, і від самої кукурудзи. Молода приготується швидше, саме її я раджу брати.
- Кукурудза - 4 штуки
- Сир - 70 грам
- Оливкова олія - 1/2 склянки
- Сіль, перець, часник, базилік - За смаком
1. Кукурудзу очистіть і обсушити. У глибокій мисці з'єднайте масло, сіль, перець, тертий сир. Додайте мелений часник, сушений базилік або інші спеції за смаком.
2. Отриману ароматну суміш викладіть на кукурудзу. Перемістіть на лист фольги, загорніть щільним конвертом і відправте на гриль.
3. Запікайте кукурудзу 30-40 хвилин до м'якості. Перед подачею можна додатково присипати тертим сиром.
Смачного!
Смачного!