Кукурудза на грилі
(покроковий рецепт з фото)
Всі ми звикли кукурудзу варити, але на грилі, повірте, вона ще смачніше! Я розповім вам, як просто запекти кукурудзу на грилі.
Кукурудза на грилі смажиться недовго, виходить смачною, зберігає в собі всі соки і вітаміни. Подайте її як гарнір до м'ясного або овочевої страви або ж як закуску перед гарячим. Для мене кукурудза на грилі набагато смачніше вареної. Рецепт кукурудзи на грилі з фотографіями спеціально для вас.
- Кукурудза - 4-8 штук
- Braai - 25-50 грам (підійде як свіжа, так і сушена.)
- Вапно - 1 штука (нам знадобиться сік.)
Приготуйте все інгредієнти. Раджу відразу підібрати соус, з яким ви будете їсти кукурудзу.
Розжарити мангал або гриль і викладіть на решітку кукурудзу. Смажте кукурудзу з усіх боків до готовності. Перевірте виделкою, м'яка чи кукурудза всередині.
Кукурудза на грилі посипається рубаною кінзою (або сушеної). Полийте її соком лайма. І раджу не перебивати смак кінзи і лайма сіллю.