Рецепт Консервована кукурудза в мультиварці фото

Консервована кукурудза в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Кукурудза
Дієтичне харчування , Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю
Заготовки , Консервація
Кількість порцій: 1
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Кухонні помічники завжди під рукою і з їх допомогою можна зробити абсолютно все. Яскравий тому приклад - це консервована кукурудза в мультиварці в домашніх умовах.

Опис приготування:

Рецепт приготування консервованої кукурудзи в мультиварці - це дуже проста імпровізація.

1. Спершу качани необхідно очистити і як слід промити.

2. Викласти їх на дно чаші мультиварки. Якщо качани великі, їх можна розрізати на 2-3 частини.

3. Залити все водою, в якій попередньо розчинити 1 чайну ложку солі.

4. Включити режим"Варка" з 20-30 хвилин, в залежності від кукурудзи. Якщо качани молоді може бути досить і 15 хвилин, більш зрілі і тверді можна проварити близько 40 хвилин.

5. Після приготування качани потрібно як слід остудити, відправивши їх на лід або під проточну воду. Вода тут, в якій варилася кукурудза, не виливати - вона ще стане в нагоді.

6. Поки остигають качани, на режимі"Пар" необхідно простерилізувати банки близько 5 хвилин.

7. Від качанів акуратно відокремити ножем зерна. Потім їх потрібно ретельно промити.

8. Окремо довести до кипіння воду і залити її зерна, викладені в банку.

9. Накрити кришкою і дати їм постояти близько 5 хвилин.

10. У воду від кукурудзи додати цукор і лимонну кислоту. За смаком можна додати ще трохи солі. Проварити розсіл на режимі"Варка" 5 хвилин. При бажанні також можна додати лавровий лист і запашний перець для аромату.

11. Тим часом злити воду з кукурудзи і знову залити окропом. Знову залишити на 10 хвилин під накритою кришкою.

12. Злити воду і залити кукурудзу киплячим розсолом. Закатати банку і поставити її під ковдру до повного охолодження.

Консервована кукурудза в мультиварці в домашніх умовах готова. Її можна додавати в суп або салат, а також використовувати в якості закуски.

  • Кукурудза - 3-4 штук
  • Сіль - 2 чайних ложки
  • Цукор - 1 Ст. Ложка
  • Лимонна кислота - 1 щіпка
Рецепт приготування консервованої кукурудзи в мультиварці - це дуже проста імпровізація.

1. Спершу качани необхідно очистити і як слід промити.

2. Викласти їх на дно чаші мультиварки. Якщо качани великі, їх можна розрізати на 2-3 частини.

3. Залити все водою, в якій попередньо розчинити 1 чайну ложку солі.

4. Включити режим"Варка" з 20-30 хвилин, в залежності від кукурудзи. Якщо качани молоді може бути досить і 15 хвилин, більш зрілі і тверді можна проварити близько 40 хвилин.

5. Після приготування качани потрібно як слід остудити, відправивши їх на лід або під проточну воду. Вода тут, в якій варилася кукурудза, не виливати - вона ще стане в нагоді.

6. Поки остигають качани, на режимі"Пар" необхідно простерилізувати банки близько 5 хвилин.

7. Від качанів акуратно відокремити ножем зерна. Потім їх потрібно ретельно промити.

8. Окремо довести до кипіння воду і залити її зерна, викладені в банку.

9. Накрити кришкою і дати їм постояти близько 5 хвилин.

10. У воду від кукурудзи додати цукор і лимонну кислоту. За смаком можна додати ще трохи солі. Проварити розсіл на режимі"Варка" 5 хвилин. При бажанні також можна додати лавровий лист і запашний перець для аромату.

11. Тим часом злити воду з кукурудзи і знову залити окропом. Знову залишити на 10 хвилин під накритою кришкою.

12. Злити воду і залити кукурудзу киплячим розсолом. Закатати банку і поставити її під ковдру до повного охолодження.

Консервована кукурудза в мультиварці в домашніх умовах готова. Її можна додавати в суп або салат, а також використовувати в якості закуски.

Схожі рецепти