Рецепт Консервована кукурудза фото

Консервована кукурудза
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Кукурудза
Дієтичне харчування , Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю
Заготовки , Консервація
Кількість порцій: 5
Час приготування: 30 хв.

Консервована кукурудза - відмінна домашня заготовка. Я додаю таку кукурудзу в салати і в супи, але можна їсти і просто ложкою з банки. Солодка і соковита кукурудза без жодних добавок!

Опис приготування:

Рецепт консервованої кукурудзи дуже простий, але в цьому і його геніальність. Отже, як приготувати таку заготовку? Дуже просто! Нам знадобиться молода кукурудза, сіль, чиста вода і ніяких додаткових консервантів. Кукурузка вийде дуже ніжною, солодкої і соковитою, ідеально підійде для різних страв. Вона добре зберігається в погребі, кришки не вибухають і розсіл не мутніє. Відмінна альтернатива кукурудзі, яка продається в магазинах з купою хімічних добавок.

  • Кукурудза - 25 штук (початки)
  • Сіль - 2, 5 чайних ложки
консервована кукурудза - фото крок 1
Качани складіть в каструлю і залийте окропом на 5 хвилин.
консервована кукурудза - фото крок 2
Коли качани охолонуть, акуратно ножем зріжте зернятка з качанів.
консервована кукурудза - фото крок 3
Розкладіть кукурудзу по стерилізованих банках, залийте окропом і додайте сіль. На півлітрову банку приблизно 1/2 ч.Ложки солі.
консервована кукурудза - фото крок 4
Накрийте банки кришками, щільно закрутіть. Поставте в каструлю з гарячою водою для пастеризації на 1 час. Далі поставте банки під теплу ковдру на 24 годину.

Схожі рецепти