Салат з помідорами і баклажанами
(покроковий рецепт з фото)
Баклажани можна заготовити не тільки на зиму. З них виходять відмінні салати на кожен день з додаванням інших овочів, сиру, часнику. Спробуйте, Вам обов'язково сподобається!
Такий салат можна заправити сметаною або густим, несолодким, класичним йогуртом. У цьому випадку він буде менш жирним. Сир беріть на свій смак. Часник можна не додавати, але саме він надає салату невелику гостроту і пікантність, яка ідеально поєднується з баклажанами.
- Баклажан - 1 штука
- Помідор - 1-2 штук
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Часник - 1 зубчик
- Кріп - 5 грам
- Майонез - 2 Ст. Ложки
- Соняшникова олія - 30 мілілітрів
- Сир твердий - 70 грам
- Сіль - За смаком
Баклажан очистіть, помийте і наріжте кубиками. Викладіть в гарячу сковороду з соняшниковою олією.
Обсмажте шматочки баклажана до рум'яної, золотистої скоринки.
Викладіть смажений баклажан в салатник.
Один великий помідор помийте і наріжте довільно. Додайте в салат.
Невелику цибулину очистіть, помийте і наріжте півкільцями. Викладіть в салатник.