Салат з пекінською капустою і оливками
(покроковий рецепт з фото)
Соковитий і вітамінний салат з пекінської капусти сподобається любителям свіжих овочів і азіатської кухні. Оливки відмінно вписуються в тему! Спробуйте!
Гостроту салату регулюйте кількістю гострого перцю. Можна додавати тільки солодкий. Беріть для салату і нижню частину пекінської капусти.
- Капуста пекінська - 500 грам
- Оливки - 15-20 штук
- Морква - 1 штука
- Солодкий перець - 1 штука
- Зелена цибуля - 1-2 штук
- Гострий перець - За смаком
- Часник - 2-3 зубчиків
- Цукор - 1 Чайна ложка
- Устричний соус - 1 Ст. Ложка
- Рисовий оцет - 1 Ст. Ложка
- Масло рослинне - 1-2 Ст. Ложок
Підготуйте необхідні інгредієнти.
Розберіть пекінську капусту на окремі листи і наріжте соломкою.
Додайте тонко нарізані соломкою моркву і солодкий перець. За смаком додайте тонко нарізаний гострий перець.
Змішайте цукор, рисовий оцет і устричний соус. Заправте салат, перемішайте. Влийте масло і ще раз перемішайте.
Додайте в салат нашатковану зелену цибулю і нарізані оливки. Перемішайте ще раз і приберіть в холодильник на 30 хвилин.
Подавайте салат охолодженим.