Салат з пекінською капустою і кукурудзою
(покроковий рецепт з фото)
Це салат з пекінською капустою і кукурудзою можна сміливо готувати не тільки на вечерю, але навіть на святковий стіл. Всього 20 хвилин - і на вашому столі смачний, легкий і в той же час ситний салатик.
Дуже люблю цей салат, оскільки він дуже легкий, але в той же час ситний (завдяки горіхам і кукурудзі). Заправляється він маслом і подається відразу після приготування. Дивіться, як приготувати салат з пекінською капустою і кукурудзою. До речі, в нього можна додати навіть дрібно нарізану сирокопчену ковбасу і заправити майонезом.
- Пекінська капуста - 1 штук
- Огірок свіжий - 1-2 штуки
- Кукурудза - 100 грам
- Зелень - За смаком
- Грецькі горіхи - За смаком
- Цибуля - 1 штук
- Морква - 1 штука
- Масло рослинне - За смаком
1. Цей салат готується легко і дуже швидко. Не потрібно нічого варити або смажити: просто наріжте пекінську капусту і огірок. Кукурудзу я додаю консервовану.
2. Ріпчасту цибулю нарізають дуже дрібно, а морква натирається на середній терці. Із зелені добре підходить петрушка і кріп, вибирайте на ваш смак.
3. Очистіть волоські горіхи і наріжте їх. Додайте в салат і заправте маслом.
4. Перемішайте салат і подавайте до столу. Із вказаної кількості інгредієнтів виходить 4-5 порцій.