Салат з печінки з морквою
(покроковий рецепт з фото)
Ситно, просто і недорого. Що ще потрібно для успішного страви? Саме про такий я вам і розповім, хоча його я зробила із залишків продуктів з холодильника. Але все одно вийшло смачно.
Запишіть і собі, як приготувати салат з печінки з морквою. За власним вибором можете взяти і свіжу морквину, у мене ж була корейська. Мені так сподобалося, оскільки я люблю гострий смак. Коли будете смажити печінку, Намагайтесь не зловживати з маслом, щоб салат не вийшов занадто жирним.
- Морква по-корейськи - 100 грам
- Печінка яловича - 100 грам
- Ріпчаста цибуля - 0, 5 штуки
- Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
- Майонез - 1-2 Ст. Ложок
- Петрушка - 0, 5 пучка
- Сіль - За смаком
Печінка заздалегідь слід відварити. Потім наріжте її соломкою, а цибуля півкільцями. Обсмажте ці продукти в маслі на сковороді до рум'яного кольору.
У мисці з'єднайте морква з піджаркою.
Додайте дрібно посічену і промиту петрушку.
Салат заправте майонезом, приправити сіллю. Перемішайте. Смачного!