Рецепт Салат з печінки з морквою фото

Салат з печінки з морквою
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Овочі , Субпродукти , Печінка , Морква
Вагітним і годуючим
На обід , На вечерю
Салати
Кількість порцій: 2
Час приготування: 40 хв.

Ситно, просто і недорого. Що ще потрібно для успішного страви? Саме про такий я вам і розповім, хоча його я зробила із залишків продуктів з холодильника. Але все одно вийшло смачно.

Опис приготування:

Запишіть і собі, як приготувати салат з печінки з морквою. За власним вибором можете взяти і свіжу морквину, у мене ж була корейська. Мені так сподобалося, оскільки я люблю гострий смак. Коли будете смажити печінку, Намагайтесь не зловживати з маслом, щоб салат не вийшов занадто жирним.

  • Морква по-корейськи - 100 грам
  • Печінка яловича - 100 грам
  • Ріпчаста цибуля - 0, 5 штуки
  • Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
  • Майонез - 1-2 Ст. Ложок
  • Петрушка - 0, 5 пучка
  • Сіль - За смаком
салат з печінки з морквою - фото крок 1
Печінка заздалегідь слід відварити. Потім наріжте її соломкою, а цибуля півкільцями. Обсмажте ці продукти в маслі на сковороді до рум'яного кольору.
салат з печінки з морквою - фото крок 2
У мисці з'єднайте морква з піджаркою.
салат з печінки з морквою - фото крок 3
Додайте дрібно посічену і промиту петрушку.
салат з печінки з морквою - фото крок 4
Салат заправте майонезом, приправити сіллю. Перемішайте. Смачного!

Схожі рецепти