Салат з оселедцем від Юлії Висоцької
(покроковий рецепт з фото)
Дієтичне харчування, Вегетаріанське харчування, Низькокалорійні, Пісні страви, Рецепти сироїдіння, Рецепти для схуднення
Соковитий салат з оселедцем і перепелиними яйцями надзвичайно простий у приготуванні. Необхідно лише заздалегідь відварити і остудити яйця і придбати оселедцеве філе або пресерви з скибочками оселедця.
Блюдо сміливо можна назвати середземноморським за складом продуктів, вони ідеально поєднуються між собою. Причому салат не солять, адже в ньому присутня солона оселедець, але замість цього щедро поливають лимонним соком і маслом. Найсмачніше блюдо через 20-30 хвилин після приготування.
- Оселедець - 200 грам (солона)
- Яйця перепелині - 4 штуки (відварні)
- Рукола - 1 пучок
- Пармезан - 40 грам (тертий)
- Лимонний сік - 1 Ст. Ложка
- Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
- Перець чорний мелений - 2 щіпки
- Цибуля зелена - 2 штуки (стебла)
- Кріп - 0, 25 пучка
Підготуйте зазначені інгредієнти.
Промийте свіжу зелень у воді. Можна використовувати для приготування зеленої "подушки" rukkolu, листовий салат, шпинат і т.Д. Акуратно струсіть зайву вологу і викладіть зелень на тарілку, попередньо зрізавши стебла.
Очистіть остиглі відварні перепелині яйця від шкаралупи, промийте у воді і розріжте навпіл. Викладіть на зелень разом з скибочками оселедця.
Промийте зелену цибулю і кріп, подрібніть і присипте зверху.
Збризніть блюдо лимонним соком і рослинним маслом, найкраще - оливковою холодного віджиму. Присипте натертим сиром і дайте настоятися близько 20 хвилин в холодильнику. Після чого подайте до столу на обід або вечерю.