Рецепт Салат з оселедцем від Юлії Висоцької фото

Салат з оселедцем від Юлії Висоцької
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти, Оселедець
Дієтичне харчування, Вегетаріанське харчування, Низькокалорійні, Пісні страви, Рецепти сироїдіння, Рецепти для схуднення
На обід, На вечерю
Салати

Соковитий салат з оселедцем і перепелиними яйцями надзвичайно простий у приготуванні. Необхідно лише заздалегідь відварити і остудити яйця і придбати оселедцеве філе або пресерви з скибочками оселедця.

Блюдо сміливо можна назвати середземноморським за складом продуктів, вони ідеально поєднуються між собою. Причому салат не солять, адже в ньому присутня солона оселедець, але замість цього щедро поливають лимонним соком і маслом. Найсмачніше блюдо через 20-30 хвилин після приготування.

  • Оселедець - 200 грам (солона)
  • Яйця перепелині - 4 штуки (відварні)
  • Рукола - 1 пучок
  • Пармезан - 40 грам (тертий)
  • Лимонний сік - 1 Ст. Ложка
  • Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
  • Перець чорний мелений - 2 щіпки
  • Цибуля зелена - 2 штуки (стебла)
  • Кріп - 0, 25 пучка
салат з оселедцем від Юлії Висоцької - фото крок 1
Підготуйте зазначені інгредієнти.
салат з оселедцем від Юлії Висоцької - фото крок 2
Промийте свіжу зелень у воді. Можна використовувати для приготування зеленої "подушки" rukkolu, листовий салат, шпинат і т.Д. Акуратно струсіть зайву вологу і викладіть зелень на тарілку, попередньо зрізавши стебла.
салат з оселедцем від Юлії Висоцької - фото крок 3
Очистіть остиглі відварні перепелині яйця від шкаралупи, промийте у воді і розріжте навпіл. Викладіть на зелень разом з скибочками оселедця.
салат з оселедцем від Юлії Висоцької - фото крок 4
Промийте зелену цибулю і кріп, подрібніть і присипте зверху.
салат з оселедцем від Юлії Висоцької - фото крок 5
Збризніть блюдо лимонним соком і рослинним маслом, найкраще - оливковою холодного віджиму. Присипте натертим сиром і дайте настоятися близько 20 хвилин в холодильнику. Після чого подайте до столу на обід або вечерю.

Схожі рецепти