Салат з малосольной сьомгою
(покроковий рецепт з фото)
Дуже ніжним і вишуканим виходить салат з сьомгою. Вам не важко буде його приготувати, а результат перевершить всі очікування. Сьомгу прекрасно доповнює солодке яблуко і ніжний авокадо.
Якщо вам цікаво, як приготувати салат з малосольною сьомгою, то просто уважно прочитайте цей рецепт. Це відмінний варіант смачного і пікантного салату на вечерю. Вас обов'язково підкорить цей ніжний смак.
- Малосольна сьомга - 80 грам (або лосось)
- Листя салату - 1 пучок
- Козиний сир - 100 грам
- Авокадо - 1 штука
- Черрі - 250 грам
- Яблука - 2 штуки
- Оливкова олія, сіль - За смаком
Листя салату вимийте і висушіть. Викладіть їх в миску для салату. Вимийте помідори черрі, розріжте кожен томат на дві частини, покладіть їх на листя салату.
Візьміть пару солодких яблук середнього розміру, вимийте їх. Шкірку можна не очищати, а ось серцевину видалити обов'язково. Наріжте яблука на кубики, додайте до решти інгредієнтів в миску.
Шматочок сьомги очистіть від шкірки і наріжте на дрібні шматочки.
Вимийте авокадо, розріжте його на дві частини. Видаліть кісточку і дістаньте м'якоть. Наріжте її на шматочки такого ж розміру, як і яблука.
Козій сир також розріжте на невеликі шматочки. Ви можете використовувати і інші сорти сирів. Добре підійдуть ніжні вершкові сири.
Додайте в миску з інгредієнтами козячий сир, сухарики, авокадо і сьомгу. Посоліть все і заправте оливковою або будь-яким іншим рослинним маслом. Перемішайте і подавайте до столу.