Рецепт Салат з м'ясом фото

Салат з м'ясом
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Овочі , Зелень , Яловичина , Огірок , Листя салату
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Салати
Кількість порцій: 5
Час приготування: 3 г. 0 хв.

Розповім рецепт з тайської кухні, як приготувати салат з м'ясом. Він виходить гострий, пряний, ситний і поживний. Такий салат добре поєднується з нейтральним гарніром з рису і картопляного пюре.

Опис приготування:

М'ясний салат готую з філе яловичини, яке попередньо обсмажую на сковороді гриль і нарізаю тонко. Гостроту і пікантність салату надає особлива заправка, на основі лука, зелений, соку лайма і гострих спецій. Такий соус годиться для маринування шашлику або м'яса, яке запікається в духовці.

  • Цибуля - 2 штуки
  • Лимонна трава - 1 штука
  • Braai - 1 пучок
  • М'ята - 1/2 пучка
  • Сік лайма - 1 Склянка
  • Рибний соус - 1/3 склянки
  • Соус «Чилі» - 1 Ст. Ложка
  • Цукор - 1/2 склянки
  • Яловичина - 700 грам
  • Салат - 1 пучок
  • Огірок - 1 штука
  • Черрі - 6 штук
салат з м'ясом - фото крок 1
1. Очищаю і нарізаю цибулю тонкими півкільцями, мою і подрібнюю лимонну траву, м'яту і кинзу. Заливаю все соком лайма, рибним соусом, соусом «Чилі», кладу цукровий пісок, перемішую гарненько до максимального розчинення цукрових крупинок.
салат з м'ясом - фото крок 2
2. Мою і витираю насухо філе яловичини, потім нарізаю невеликими шматочками, обсмажую на сковороді гриль до м'якості. Знімаю м'ясо зі сковороди і нарізаю його тонкими смужками. Викладаю м'ясо в приготований соус, мариную його кілька годин.
салат з м'ясом - фото крок 3
3. Листя салату мою і розбираю, потім витираю насухо і руками розривають на великі шматочки. Нарізаю дрібними кубиками огірки, а помідори - часточками.
салат з м'ясом - фото крок 4
4. Викладаю на салатні листя шматочки м'яса, поливаю соусом, в якому маринувалося м'ясо, посипаю огірками і кладу часточки черрі. Подаю салат відразу після приготування.

Схожі рецепти