Французький салат з м'ясом
(покроковий рецепт з фото)
Хто сказав, що салати - це обов'язково нудно і дієтично? Для всіх любителів домашньої ситної і смачної їжі я присвячую цей простий рецепт французького салату з м'ясом! смачно, просто і швидко!
Такий французький салат з м'ясом в домашніх умовах готується просто, а виходить дуже смачним. Спробуйте і переконайтеся в цьому самі, такого ви точно ще не пробували! Ситний і смачний, такий салат може цілком вважатися абсолютно повноцінним стравою, а не доповненням до гарнірів. Рекомендую!
- Яловичина - 800 грам (фарш)
- Чіпси - 20 грам
- Боби в томаті - 300 грам
- Пекінська капуста - 0.3 штуки
- Перець болгарський - 2 штуки
- Сир твердий - 20 грам
- Спеції - 1 За смаком
1. Для початку підготуємо м'ясо. На середньому вогні обсмажити спочатку фарш зі спеціями, щоб вся рідина пішла, потім додамо боби прямо з банки, зменшимо вогонь і тушкуємо до готовності.
2. Тим часом нарізаємо капусту і перці. Капусту викладаємо разом з чіпсами як ніби по колу. Потім - готове м'ясо, тертий сир і в кінці посипаємо шматочками перцю.
3. Ось така виходить краса!