Салат з квашеної капусти і огірків
(покроковий рецепт з фото)
До вашої уваги - справжня літня класика моєї сім'ї! У мене вдома цей рецепт приготування салату з квашеної капусти і огірків знають і люблять усі. Смачно і швидко, готується буквально за 20 хвилин!
Розповім вам сьогодні, як приготувати салат з квашеної капусти і огірків. Це смачно, легко, просто і дуже соковито: яблуко надає кислинку, а цибуля з часником - приємну пікантність. Спробуйте, відмінний варіант, як можна використовувати квашену капусту, яку ви не встигли доїсти за зиму, в сезон починаються свіжих овочів!
- Квашена капуста - 200 грам
- Огірки солені - 1-3 штук
- Цибуля - 1 штука
- Яблуко - 1 штука
- Горошок консервований - 200 грам (половина банків)
- Часник - 1-2 зубчиків
- Масло рослинне - За смаком
- Спеції - За смаком
1. Ось так виглядають всі наші інгредієнти. Цибуля рекомендую брати червоний, він не так гірчить.
2. Нарізаємо всі інгредієнти.
3. Змішаємо з горошком і капустою, заправимо маслом і додамо спеції.
4. Перемішаємо і подаємо до столу. Смачного!