Салат з квашеної капусти з яблуками
(покроковий рецепт з фото)
Хочу з вами поділитися одним зі своїх найулюбленіших пісних салатів для всієї родини. Готується дуже швидко, вам точно припаде до душі таке блюдо. Рекомендую всім приготувати: смачно і універсально!
Розповім вам сьогодні, як приготувати салат з квашеної капусти з яблуками. Виходить смачно, пряний і свіжий. Рекомендую, до речі, вибирати саме зелені яблука кислуватих сортів. Звичайно ж, ідеально, якщо вони будуть стиглими і соковитими. Саме такі яблука кислих сортів будуть ідеально поєднуватися з капустою. Рекомендую!
- Капуста квашена - 200 грам
- Яблука - 200 грам
- Цибуля зелена - 6-7 штук
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
- Спеції - За смаком
1. Ось такі у нас інгредієнти. Яблука і лук помиємо і обсушимо.
2. А тепер дрібненько наріжемо.
3. Змішаємо все разом в салатник, заправимо маслом і додамо спеції. Всі інгредієнти перемішати.
4. А тепер прикрашаємо, подаємо до столу і насолоджуємося чудовим смаком готового салату!