Салат з квашеної капусти з горошком
(покроковий рецепт з фото)
Поділюся сьогодні з вами рецептом приготування салату з квашеної капусти з горошком. Виходить дуже бюджетно, дієтично і при цьому ситно. Будучи студенткою, я просто обожнювала його готувати! смачно!
Перед вами швидкий і простий рецепт як приготувати салат з квашеної капусти з горошком. Тут все дуже легко, по суті, цибуля можна навіть не маринувати, якщо ви не проти легкої гостроти і гіркоти. Крім того, якщо вам потрібен салат на швидку руку, можна не сильно заморочуватися з прикрасою, а просто все разом змішати. Бажаю вам вдалої готування!
- Квашена капуста - 200 грам
- Картопля - 3-4 штук
- Цибуля - 1 штука
- Горошок консервований - 100 грам
- Оцет - 1 Ст. Ложка
- Цукор - 1-2 Щепоток
- Майонез - За смаком (для заправки)
- Зелень - За смаком (для прикраси)
1. Насамперед відваримо картоплю. Цибуля чистий, измельчим і замарінуем в суміші з оцту і цукру, щоб непотрібна гіркоту пішла.
2. Тепер очистимо остигнула картоплю і натріть її на крупній тертці. Змішаємо з капустою і цибулею, додамо горошок.
3. Трохи горошку залишимо для прикраси. Заправим майонезом, перемішаємо і викладемо гіркою. Прикрашаємо зеленню і горошком. Готово!