Салат з корейською морквою і сухариками
(покроковий рецепт з фото)
Якщо хочете приготувати щось не зовсім звичайне, зробіть салат з корейською морквою і сухариками. Салатів з додаванням корейської сьогодні існує моркви дуже багато, і ось він один з них.
Захотілося чогось новенького і простого на обід, ось я і вирішила поекспериментувати. У мене була пачка пшеничних сухариків і корейська морква. Я купила шинку і помідори, в результаті вийшов відмінний салат з корейською морквою і сухариками. Якщо не хочете, щоб він вийшов занадто солоним, додайте більше помідорів і сухариків (тоді краще їх приготувати самим, без додавання солі і спецій).
- Шинка - 300 грам
- Корейська морква - 200 грам
- Кукурудза - 100 грам
- Помідори - 2 штук
- Майонез - 200 грам
- Сухарики - 50 грам
1. Такий салат готується на швидку руку і не вимагає особливих кулінарних навичок. Для його приготування нам знадобиться: шинка, кукурудза, сухарики, помідори, корейська морква і майонез.
2. Насамперед шаткуємо (нарізаємо тонкою соломкою) шинку.
3. Таким же способом нарізаємо помідори. Звичайно, їх нарізати соломкою куди складніше, ніж шинку, але постарайтеся зробити нарізку максимально схожою форми.
4. Додаємо тепер зелень і корейську моркву.
5. Посипаємо сухариками, а в самому кінці поливаємо майонезом. Сухарики я брала вже готові (звичайні пшеничні, без будь-яких добавок), але можна приготувати їх і самостійно. З житнього хліба також вийде непогано.