Салат з корейською морквою і м'ясом
(покроковий рецепт з фото)
Хочу розповісти вам, як приготувати салат з корейською морквою і м'ясом. Якраз ідеальне блюдо для тих, хто переситився класичним смаком "олів'є" або крабового салату. Тут все зовсім по-іншому!
Вашій увазі пропоную доступний, оригінальний і простий рецепт салату з корейською морквою і м'ясом. Впевнена, він обов'язково буде вам до смаку! ситний, в міру пікантний, в міру ніжний ... Вишуканим його, звичайно, складно назвати, але ж менш смачним він від цього не стає, вірно? Спробуйте, у мене немає сумнівів, що вам сподобається!
- Яловичина - 600 грам
- Морква корейська - 300 грам
- Сир твердий - 200 грам
- Майонез - 250 грам
- Яйця - 7 штук
- Спеції - За смаком

1. Яйця відварити і остудити. Яловичину (я брала пісну білу) відваримо або запікаємо в духовці зі спеціями, як вам більше подобається. Наріжемо шматочками.

2. Салат буде листковим, так що першим шаром викладаємо м'ясо, смажена майонезом.

3. Далі - шар морквини, теж смажена його майонезом.

4. Жовтки відділимо від білків. Білки йдуть наступним шаром, измельчим їх, викладаємо і теж змащуємо майонезом.

5. І ось тепер фінальний шар - шар жовтків. Майонезом малюємо узорчіков або ось таку мордочку. Салат готовий!