Салат з капусти з огірками
(покроковий рецепт з фото)
Що може бути простіше, ніж зробити салат зі свіжих овочів? Це майже завжди вдала ідея, яку можна швидко реалізувати на своїй кухні. Свіжі і соковиті плоди вдало підійдуть для будь-якого столу.
Я вам покажу свій варіант подібного легкого страви. Пропоную ознайомитися з тим, як приготувати салат з капусти з огірками і перцем. Я вирішила заправити його олією, щоб зберегти свіжість. Але відмінно виглядатиме майонез або сметана. Салат можна подати до будь-якого гарячого блюда.
- Білокачанна капуста - 500 грам
- Огірок - 1 штука
- Болгарський перець - 0, 5 штуки
- Лимон - 0, 5 штуки
- Рослинна олія - 3-4 Ст. Ложок
- Кріп - 0, 5 пучка
- Сіль - За смаком
Капусту тонко нашаткуйте.
Перекладіть капусту у велику миску. Додайте до неї сіль і сік з лимона.
Добре пам'ятаєте капусту руками, щоб вона пустила сік.
Огірок і перець наріжте невеликими шматочками або брусочками, а кріп подрібніть.
Додайте до капусти овочі та зелень. Все перемішайте і влийте масло. Приємною дегустації!