Овочевий салат з капустою, помідорами, огірками і зеленню
(покроковий рецепт з фото)
Влітку ми готуємо якомога частіше прості, корисні і смачні салати зі свіжих овочів. Вони гарні просто зі шматочком хліба, тостом, грінками або як гарнір. Ділюся рецептом улюбленого салату!
Салат з капустою, огірками, помідорами і зеленню - ароматний, хрусткий, корисний і дуже смачний. Він відмінно підійде в пост, а також вегетаріанцям. Приготувати його можна в лічені хвилини. А заправити будь-яким рослинним маслом по смаку. Оцет надає салату невелику кислинку, яку можна відкоригувати невеликою кількістю цукру.
- Капуста білокачанна - 150 грам
- Помідор - 1-2 штук
- Огірок - 1-2 штук
- Цибуля зелена - 20 грам
- Петрушка - 20 грам
- Сіль - За смаком
- Рослинна олія - 30 мілілітрів
- Оцет 9% - 1 Ст. Ложка
Приготуйте інгредієнти для салату.
Молоду білокачанну капусту наріжте тонкою соломкою і трохи пам'ятаєте руками. Викладіть в салатник.
Огірок помийте і наріжте тонкими пластинками. Додайте в салат.
Помідори помийте і наріжте довільно.
Зелену цибулю помийте і дрібно наріжте. Викладіть в салат.
Петрушку або кріп помийте і дрібно наріжте. Також викладіть в салатник.
Заправте салат олією і оцтом.
Додати сіль за смаком.
Перемішайте всі інгредієнти салату.
Салат з капустою, помідорами і огірками готовий. Можна подавати до столу.