Салат з цвітної капусти по-корейськи
(покроковий рецепт з фото)
Салат з цвітної капусти по-корейськи - відмінна закуска, яка замінить гарнір на святковому столі. Салат виходить дуже пікантним і смачним!
Приготуємо салат з цвітної капусти по-корейськи в домашніх умовах. Відваріть до напівготовності капусту. Приготуйте маринад і залийте ним капусту. Коли маринад охолоне, додайте до капусти терту моркву, часник і приправи. Залиште маринуватися 4-6 годин в прохолодному місці. Рідину злийте і подавайте салат на стіл. Хай щастить!
- Цвітна капуста - 700 грам
- Вода - 1 літр
- Морква - 1 штука
- Часник - 4 зубчики
- Оцет - 1 Склянка
- Цукор - 1 Склянка
- Сіль - 2 Ст. Ложки
- Масло рослинне - 50 грам
- Приправа - За смаком(koriandr, паприка, перець)
Розберіть кольорову капусту на суцвіття, потім відваріть в киплячій воді 5-7 хвилин.
Приготуємо маринад. Літр води доводимо до кипіння і додаємо в нього оцет, цукор, сіль і масло рослинне. Кип'ятимо ще 5 хвилин.
Зварену капусту залийте маринадом. Дочекайтеся поки все охолоне.
Тим часом трьом моркву на тертці для моркви по-корейськи.
Подрібнюємо часник.
Капуста з маринадом охолола. Додайте до неї морква, часник і приправи. Перемішайте і залиште маринуватися 4-6 годин. Потім злийте рідину і подавайте салат на стіл.
Смачного!