Рецепт Салат з цвітної капусти по-корейськи фото

Салат з цвітної капусти по-корейськи
(покроковий рецепт з фото)

Корейська кухня
Овочі , Капуста , Морква , Кольорова капуста
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Салати
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 4 г. 0 хв.

Салат з цвітної капусти по-корейськи - відмінна закуска, яка замінить гарнір на святковому столі. Салат виходить дуже пікантним і смачним!

Опис приготування:

Приготуємо салат з цвітної капусти по-корейськи в домашніх умовах. Відваріть до напівготовності капусту. Приготуйте маринад і залийте ним капусту. Коли маринад охолоне, додайте до капусти терту моркву, часник і приправи. Залиште маринуватися 4-6 годин в прохолодному місці. Рідину злийте і подавайте салат на стіл. Хай щастить!

  • Цвітна капуста - 700 грам
  • Вода - 1 літр
  • Морква - 1 штука
  • Часник - 4 зубчики
  • Оцет - 1 Склянка
  • Цукор - 1 Склянка
  • Сіль - 2 Ст. Ложки
  • Масло рослинне - 50 грам
  • Приправа - За смаком(koriandr, паприка, перець)
салат з цвітної капусти по-корейськи - фото крок 1
Розберіть кольорову капусту на суцвіття, потім відваріть в киплячій воді 5-7 хвилин.
салат з цвітної капусти по-корейськи - фото крок 2
Приготуємо маринад. Літр води доводимо до кипіння і додаємо в нього оцет, цукор, сіль і масло рослинне. Кип'ятимо ще 5 хвилин.
салат з цвітної капусти по-корейськи - фото крок 3
Зварену капусту залийте маринадом. Дочекайтеся поки все охолоне.
салат з цвітної капусти по-корейськи - фото крок 4
Тим часом трьом моркву на тертці для моркви по-корейськи.
салат з цвітної капусти по-корейськи - фото крок 5
Подрібнюємо часник.
салат з цвітної капусти по-корейськи - фото крок 6
Капуста з маринадом охолола. Додайте до неї морква, часник і приправи. Перемішайте і залиште маринуватися 4-6 годин. Потім злийте рідину і подавайте салат на стіл.
салат з цвітної капусти по-корейськи - фото крок 7
Смачного!

Схожі рецепти