Салат з цвітної капусти на зиму
(покроковий рецепт з фото)
Прекрасний салат для святкового вечері не тільки на зиму, але і в будь який інший час року. Дивимося і записуємо рецепт приготування салату з цвітної капусти на зиму!
Чим мені подобається такий салат - так це насиченістю смаку. У ньому і грибочки, і овочі, і квасоля. А кольорова капуста ідеально підходить для зиязиках салатів. Для приготування салату з цвітної капусти на зиму нам знадобляться печериці або гливи, солодкий болгарський перець, половинка капустини кольоровий і спеції за смаком. Попередньо замочіть квасолю на ніч.
- Помідор - 2 штуки
- Гриби - 150 грам
- Цибуля - 1 штука
- Морквина - 1 штука
- Перець болгарський - 1 штука
- Квасоля - 0.5 склянки
- Цвітна капуста - 200 грам
Всі овочі промийте і поріжте.
Гриби ріжемо як вам завгодно.
tusim цибулю, морквину, перець і гриби.
Замочіть квасолю на ніч, потім відваріть хвилин 20.
До тушкованих овочів додайте квасолю, помідори і капусту. Тушкуємо все до готовності капусти.
Готовий салат з цвітної капусти на зиму можна відразу їсти, а можна в банки закатати. Смачного!