Салат з бруквою
(покроковий рецепт з фото)
Такого ви ще не пробували! Я знайшла цей рецепт приготування салату з бруквою на просторах інтернету, і дуже здивувалася. Мало того, що бруква - вельми рідкісний гість в салатах, так тут ще й кускус!
Я вам розповім, як приготувати салат з бруквою, смачний і апетитний. Мені дуже подобається ця страва, тому що смак зовсім несхожий ні на що інше. Бруква в наших широтах не самий популярний овоч, і дуже навіть дарма! Я ось такий оригінальний східний салатик спробувала, і він мені однаково сподобався як в холодному, так і в гарячому вигляді. І вам рекомендую!
- Бруква молода - 12 штук
- Кускус - 200 грам
- Лук червоний - 50 грам
- Часник - 2 зубчики
- Лимон - 0.5 штуки
- Перець червоний пластівцями - 1 щіпка
- Масло оливкове - 3-4 Ст. Ложок
1. Для початку відокремимо зелені гарні листи брукви, вимиємо і подрібни. Якщо не подобається смак листя брукви, можете замінити їх салатом або руколою.
2. Кускус заливаємо 3 склянками води або бульйону і відварюємо на невеликому вогні до готовності. Лук подрібнюємо і заливаємо соком половини лимона, нехай трохи помарінуется.
3. Тепер плоди брукви (молоді) разрежем на дві-три частини і на добре прожареному маслі обсмажити до рум'яності.
4. Залишилося тепер все змішати з уже готовим кускусом, додати перетертий часник, перець, залити олією і перемішати. Готово!