Пиріжки з бруквою 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Розповім, як приготувати пиріжки з бруквою, смачні і ситні. Впевнена, вам сподобається таке блюдо: випічка ніжна, смачна, а бруква додає нотку оригінальності навіть простий начинці з м'яса!
Перед вами простий рецепт пиріжків з бруквою, і я впевнена, вам сподобається ця випічка! Спробуйте і не пошкодуєте, це відмінний рецепт! Я для проби робила частина пиріжків без м'яса, ніс картоплею. Скажу вам, що бруква дійсно надає свій цікавий смак всьому, з чим ми її поєднуємо! Вийшли смачні пиріжки з м'ясом, і з картоплею, і велика в цьому заслуга саме брукви! 
- Вершкове масло - 100 грам
 - Фарш свинячий - 300 грам
 - Бруква молода - 120 грам
 - Цибуля - 1 штука
 - Молоко - 3 Ст. Ложки
 - Борошно - 15 Ст. Ложок
 - Спеції - За смаком
 - Яйця - 2 штуки
 

1. Підготуємо інгредієнти. Брукву чистимо і натираємо на середній тертці, цибуля подрібнюємо, фарш при необхідності размораживаем.

2. Цибуля обсмажити на олії і остудити. У фарш додамо одне яйце і спеції, перемішаємо.

3. Для тесту змішаємо розтоплений маргарин з молоком і борошном і перемішати до однорідності. Розкачати тісто в пласт, робимо кружечки за допомогою кружки або склянки, викладаємо начинку: фарш, цибуля, брукву. Щільно склеюємо краю.

4. Час, що залишився яйце збиваємо з сіллю і змажемо кожен пиріжок. Запікаємо пиріжки приблизно 15-20 хвилин при 180 градусах в духовці. Готово!