Салат з брокколі «настрій смаку»
(покроковий рецепт з фото)
Яскравий і корисний салат завжди підніме ваш настрій! В рамках цікавого конкурсу від ТМ Махеев', хочу запропонувати ще один легкий салат, який чудово поєднується з готовим соусом "цезар" .
Салат дуже простий і в той же час дуже смачний! Мені здається, що салати з мінімальним набором інгредієнтів завжди смачніше, чим більш "навантажені" . Тут можна трохи "пограти фарбами" і додати кілька черрі або консервованої кукурудзи! здорово, правда? Від такої палітри обов'язково піднімається настрій і апетит! Давайте подивимося, як приготувати салат з брокколі "настрій смаку"!
- Брокколі свіжа - 1 штука (невелика)
- Rikotta - 150 грам
- Яйця перепелині - 10 штук
- Соус "цезар" - За смаком (тМ Махеев')
- Сіль - За смаком
Підготуйте всі необхідні інгредієнти.
Капусту необхідно зварити. У каструлі доведіть до кипіння воду, підсолити і опустіть капусту суцвіттями вниз, варите 3-4 хвилини. Потім вийміть капусту з води і відріжте ножем суцвіття.
Перепелині яйця опустіть в холодну воду, поставте на вогонь і доведіть до кипіння. Варіть 5 хвилин. Потім залийте яйця крижаною водою і кожне вдарте, щоб тріснуло і вода потрапила під шкаралупу. Так їх буде легше очистити. Очищені яйця теж можна облити холодною водою, щоб змити дрібні частинки шкаралупи.
На великій гарній тарілці розкладіть капусту і шматочки ніжної рікотти.
Потім половинки перепелиних яєць.
Полийте смачним соусом "цезар" від ТМ Махеев' і насолоджуйтеся "настроєм смаку"!
Смачного!