Рецепт Emodji sendvichi (4 смаку) фото

Emodji sendvichi (4 смаку)
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Овочі, Субпродукти, Молочні продукти, Сир, Помідор, Ковбаса, Плавлений сир
Роздільне харчування
На полуденок, На швидку руку, На сніданок
Бутерброди

Урізноманітнити святковий стіл можна "фанфудом", тому розповім, як приготувати емоджі сендвічі (4 смаку). Такі сендвічі стануть родзинкою вашого столу і точно порадують ваших дітей своїм видом!

Для любителів приготувати "фанфуд" уявляю рецепт приготування емоджі сендвічів з чотирма різними начинками. Незважаючи на те, що вам знадобиться безліч різних інгредієнтів, повірте, сендвічі виходять дуже смачними і оригінальними. Обов'язково використовуйте хліб для тостів, так як при обсмажуванні на сухій сковороді він дає дуже красиву золотисту і хрустку скоринку. Обов'язково приготуйте такі сендвічі на дитяче свято!

  • Хліб для тостів (скибочку) - 8 штук
  • Чеддер плавлений - 150 грам
  • Плавлений сир білого кольору - 150 грам
  • Норі - 1 штука
  • Ковбаса - 200-300 грам
  • Болгарський перець - 1 штука
  • Паприка - 1 штука
  • Вершкове масло - 50 грам
  • Часник - 2 зубчики
  • Помідор - 1 штука
  • Петрушка - 1 пучок
  • Сіль - 1 щіпка
  • Перець - 1 щіпка
  • Шампньони - 2 штуки
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Варена грудка - 100 грам
  • Майонез - 2 Ст. Ложки
  • Зелена цибуля - 1 пучок
  • Консервований тунець - 100 грам
  • Селера - 1 штука
  • Петрушка - 1 пучок
Emodji sendvichi (4 смаку) - фото крок 1
1. У хлібі для тостів виріжте кола (це можна зробити за допомогою кришки від банки або склянкою). Ці кола стануть основою сендвічів.
Emodji sendvichi (4 смаку) - фото крок 2
2. Приготуйте начинку: нарізану кільцями цибулю обсмажте на олії з нарізаними невеликими шматочками печерицями. Посоліть і поперчіть за смаком.
Emodji sendvichi (4 смаку) - фото крок 3
3. Для другої начинки відварену курячу грудку наріжте на маленькі шматочки, змішайте її з тертим сиром, дрібно нарізаною зеленою цибулею і майонезом. Добре перемішайте, додайте спеції за смаком.
Emodji sendvichi (4 смаку) - фото крок 4
4. З консервованого тунця злийте рідину і злегка відіжміть. Подрібніть тунець, додайте до нього тертий сир, майонез, трохи подрібненого селери, дрібно нарізану петрушку і трохи дрібно нарізаної цибулі. Добре перемішайте і додайте спеції за смаком.
Emodji sendvichi (4 смаку) - фото крок 5
5. Для четвертої начинки тертий сир змішайте з вершковим маслом і часником і дрібно наріжте петрушку. На скибочку хліба викладіть першу начинку з грибами і додайте до неї тертий сир.
Emodji sendvichi (4 смаку) - фото крок 6
6. На другий тост викладіть курячу начинку, на третій - рибну, на четвертий - сир з вершковим маслом, шматочок ковбаси, кілька скибочок помідора і петрушку.
Emodji sendvichi (4 смаку) - фото крок 7
7. Всі сендвічі прикрийте другим скибочкою хліба і обсмажте з обох сторін на сухій сковороді на середньому вогні до золотистої скоринки.
Emodji sendvichi (4 смаку) - фото крок 8
8. За допомогою раніше намальованих трафаретів прикрасьте сендвічі у вигляді емоджі двома видами плавленого сиру, ковбасою, нори, болгарським перцем і паприкою. Смачного!

Схожі рецепти