Emodji sendvichi (4 смаку)
(покроковий рецепт з фото)
Урізноманітнити святковий стіл можна "фанфудом", тому розповім, як приготувати емоджі сендвічі (4 смаку). Такі сендвічі стануть родзинкою вашого столу і точно порадують ваших дітей своїм видом!
Для любителів приготувати "фанфуд" уявляю рецепт приготування емоджі сендвічів з чотирма різними начинками. Незважаючи на те, що вам знадобиться безліч різних інгредієнтів, повірте, сендвічі виходять дуже смачними і оригінальними. Обов'язково використовуйте хліб для тостів, так як при обсмажуванні на сухій сковороді він дає дуже красиву золотисту і хрустку скоринку. Обов'язково приготуйте такі сендвічі на дитяче свято!
- Хліб для тостів (скибочку) - 8 штук
- Чеддер плавлений - 150 грам
- Плавлений сир білого кольору - 150 грам
- Норі - 1 штука
- Ковбаса - 200-300 грам
- Болгарський перець - 1 штука
- Паприка - 1 штука
- Вершкове масло - 50 грам
- Часник - 2 зубчики
- Помідор - 1 штука
- Петрушка - 1 пучок
- Сіль - 1 щіпка
- Перець - 1 щіпка
- Шампньони - 2 штуки
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Варена грудка - 100 грам
- Майонез - 2 Ст. Ложки
- Зелена цибуля - 1 пучок
- Консервований тунець - 100 грам
- Селера - 1 штука
- Петрушка - 1 пучок
1. У хлібі для тостів виріжте кола (це можна зробити за допомогою кришки від банки або склянкою). Ці кола стануть основою сендвічів.
2. Приготуйте начинку: нарізану кільцями цибулю обсмажте на олії з нарізаними невеликими шматочками печерицями. Посоліть і поперчіть за смаком.
3. Для другої начинки відварену курячу грудку наріжте на маленькі шматочки, змішайте її з тертим сиром, дрібно нарізаною зеленою цибулею і майонезом. Добре перемішайте, додайте спеції за смаком.
4. З консервованого тунця злийте рідину і злегка відіжміть. Подрібніть тунець, додайте до нього тертий сир, майонез, трохи подрібненого селери, дрібно нарізану петрушку і трохи дрібно нарізаної цибулі. Добре перемішайте і додайте спеції за смаком.
5. Для четвертої начинки тертий сир змішайте з вершковим маслом і часником і дрібно наріжте петрушку. На скибочку хліба викладіть першу начинку з грибами і додайте до неї тертий сир.
6. На другий тост викладіть курячу начинку, на третій - рибну, на четвертий - сир з вершковим маслом, шматочок ковбаси, кілька скибочок помідора і петрушку.
7. Всі сендвічі прикрийте другим скибочкою хліба і обсмажте з обох сторін на сухій сковороді на середньому вогні до золотистої скоринки.
8. За допомогою раніше намальованих трафаретів прикрасьте сендвічі у вигляді емоджі двома видами плавленого сиру, ковбасою, нори, болгарським перцем і паприкою. Смачного!