Рецепт Їстівні підручники (sendvichi) фото

Їстівні підручники (sendvichi)
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Субпродукти , Молочні продукти , Сир , Лаваш , Ковбаса
ПП рецепти
На полуденок , Для дітей , На швидку руку , Полудень
Страви з начинкою , Бутерброди
Кількість порцій: 4
Час приготування: 20 хв.

Дуже популярним перекусом серед школярів є сендвічі, а в цьому рецепті ви дізнаєтеся, як приготувати їстівні підручники (sendvichi), дуже оригінальне, смачна страва, яке сподобається дітям.

Опис приготування:

Сендвічі можна приготувати з будь-якою начинкою і основою: ви можете як"обкладинок" до наших підручників взяти лаваш або тортилью, а в якості начинки - не тільки сир і ковбасу, але і шинку, бекон, листя салату і м'ясо. Обов'язково напишіть назви підручників за допомогою харчових барвників, так сендвічі вийдуть набагато цікавіше! Вони відмінно підходять в якості перекусу в школу, їх зручно упакувати в ланч-бокс.

  • Лаваш або тортилья - 2-3 штук
  • Сир - 200 грам
  • Ковбаса - 300-400 грам
  • Майонез - 3-5 Ст. Ложок
  • Барвники - За смаком
їстівні підручники (sendvichi) - фото крок 1
1. Для початку підготуйте шаблон з паперу: виріжте два прямокутника розміром 11х7 см і 6, 5х4, 5 см. Це буде обкладинка і начинка сендвіча відповідно.
їстівні підручники (sendvichi) - фото крок 2
2. Лаваш або тортилью виріжте за допомогою шаблону. В якості начинки візьміть ковбасу / м'ясо / шинку і виріжте по меншому шаблоном. Зберіть сендвічі, змастивши лаваш або тортилью майонезом.
їстівні підручники (sendvichi) - фото крок 3
3. За допомогою харчових барвників намалюйте назви підручників. Смачного!