Рецепт Салат «вибух смаку» фото

Салат «вибух смаку»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Субпродукти , Шинка
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На святковий стіл , День народження , Романтична вечеря , Фуршет , Святковий обід , Новий рік , Різдво
Салати
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 20 хв.

Чому ж вибух смаку? Тому що набір інгредієнтів на перший погляд абсолютно несумісний, але варто спробувати ложечку салату і зупинитися вже буде просто неможливо! пробуємо?

Опис приготування:

Замість шинки в салат можете покласти варене м'ясо або докторську ковбасу. Подавати його можна в загальному салатник або в тарталетках. У тарталетках виходить дуже яскраво і нарядно! Запрошую подивитися детально, як приготувати салат"Вибух смаку" .

  • Шинка - 250 грам
  • Огірок свіжий - 1-2 штук
  • Куряче яйце - 3 штуки (варені)
  • Горіхи волоські - 30 грам
  • Зерна граната - 30-50 грам
  • Часник - 2 зубчики
  • Майонез - За смаком
  • Зелень - За смаком (для подачі)
  • tartalettes - 6-8 штук (для подачі)
салат
Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Яйця заздалегідь відваріть і остудіть.
салат
Очищені яйця, огірки і шинку наріжте дрібними кубиками.
салат
Додайте дрібно рубані горіхи і часник.
салат
Заправте майонезом, перемішайте і посоліть за смаком. Розкладіть салат в тарталетки.
салат
Прикрасьте зернами граната.
салат
І свіжою зеленню! Можна подавати до столу!
салат
Смачного!

Схожі рецепти