Салат «вибух смаку»
(покроковий рецепт з фото)
На обід
, На вечерю
, На святковий стіл
, День народження
, Романтична вечеря
, Фуршет
, Святковий обід
, Новий рік
, Різдво
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 20 хв.
Чому ж вибух смаку? Тому що набір інгредієнтів на перший погляд абсолютно несумісний, але варто спробувати ложечку салату і зупинитися вже буде просто неможливо! пробуємо?
Опис приготування:
Замість шинки в салат можете покласти варене м'ясо або докторську ковбасу. Подавати його можна в загальному салатник або в тарталетках. У тарталетках виходить дуже яскраво і нарядно! Запрошую подивитися детально, як приготувати салат"Вибух смаку" .
- Шинка - 250 грам
- Огірок свіжий - 1-2 штук
- Куряче яйце - 3 штуки (варені)
- Горіхи волоські - 30 грам
- Зерна граната - 30-50 грам
- Часник - 2 зубчики
- Майонез - За смаком
- Зелень - За смаком (для подачі)
- tartalettes - 6-8 штук (для подачі)
Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Яйця заздалегідь відваріть і остудіть.
Очищені яйця, огірки і шинку наріжте дрібними кубиками.
Додайте дрібно рубані горіхи і часник.
Заправте майонезом, перемішайте і посоліть за смаком. Розкладіть салат в тарталетки.
Прикрасьте зернами граната.
І свіжою зеленню! Можна подавати до столу!
Смачного!