Салат з баклажанів по-корейськи
(покроковий рецепт з фото)
Салат з баклажанів по-корейськи - вегетаріанське східне блюдо, виглядає дуже красиво і апетитно. Салат готується з овочів, кунжуту, соєвого соусу з невеликим додаванням оцту. Дуже смачно!
Салат з баклажанів по-корейськи готується досить просто. Однак є кілька застережень і приміток. По перше, дуже важливо те, як нарізані овочі. Саме в цій ефектною нарізці полягає (за великим рахунком) головний шарм східної кухні. По-друге, щоб салат вийшов таким як треба, тобто дуже смачним, йому потрібно настоятися в холодильнику протягом цілої ночі. По-третє, кількість оцту потрібно регулювати залежно від ваших смакових уподобань. Я вказала в інгредієнтах 4 столові ложки, але насправді, класичний рецепт салату з баклажанів по-корейськи передбачає 6 і більше столових ложок оцту. Для мене це надто багато. Регулюйте під себе, як більше подобається вам. Бажаю удачі!
- Баклажан - 500 грам
- Болгарський перець - 1 штука(1/2 червоного і 1/2 жовтого перців)
- Морква - 2 штуки (середнього розміру)
- Часник - 3-6 зубчиків
- Петрушка - 1 штука (пучок)
- Соєвий соус - 2-3 Ст. Ложок
- Кунжут - 1 Ст. Ложка
- Цукор - 1/2 Ст. Ложки
- Koriandr - 1/2-1 чайних ложки
- Винний оцет - 4 Ст. Ложки
- Оливкова олія - - За смаком