Салат з баклажанів і болгарського перцю
(покроковий рецепт з фото)
Легкий овочевий салат зі смажених баклажанів. В якості заправки салату використовуйте масло від смаження овоча і улюблені приправи. Дивіться рецепт.
Обсмажте для салату цибулю і баклажан, інші овочі додайте свіжими. Перемішайте, посоліть - і салат готовий. В якості заправки використовуйте масло, на якому смажився баклажан.
- Баклажан - 1 штука
- Цибуля - 1 штука
- Болгарський перець - 1 штука
- Помідор - 3 штуки (один для прикраси)
- Оцет яблучний - 0, 5 чайних ложки
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
- Італійські трави - За смаком
Підготуйте продукти для салату. Очистіть від шкірки баклажан, поріжте його кубиками. Солодкий перець поріжте соломкою або шматочками.
На рослинному маслі обсмажити цибулю і баклажан до готовності. Посоліть за смаком під час смаження.
Помідор поріжте кубиками.
З'єднайте в салатник смажений баклажан, цибуля, помідор і болгарський перець. Перемішайте.
Відкоректуйте на сіль, додайте приправ, оцту яблучного. Салат готовий.
Приємного!