Рецепт Салат з баклажанів і болгарського перцю фото

Салат з баклажанів і болгарського перцю
(покроковий рецепт з фото)

Арабська кухня
Овочі , Баклажан
Пісні страви , Роздільне харчування
На обід , На вечерю , На швидку руку
Салати
Кількість порцій: 2
Час приготування: 20 хв.

Легкий овочевий салат зі смажених баклажанів. В якості заправки салату використовуйте масло від смаження овоча і улюблені приправи. Дивіться рецепт.

Опис приготування:

Обсмажте для салату цибулю і баклажан, інші овочі додайте свіжими. Перемішайте, посоліть - і салат готовий. В якості заправки використовуйте масло, на якому смажився баклажан.

  • Баклажан - 1 штука
  • Цибуля - 1 штука
  • Болгарський перець - 1 штука
  • Помідор - 3 штуки (один для прикраси)
  • Оцет яблучний - 0, 5 чайних ложки
  • Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
  • Сіль - За смаком
  • Італійські трави - За смаком
салат з баклажанів і болгарського перцю - фото крок 1
Підготуйте продукти для салату. Очистіть від шкірки баклажан, поріжте його кубиками. Солодкий перець поріжте соломкою або шматочками.
салат з баклажанів і болгарського перцю - фото крок 2
На рослинному маслі обсмажити цибулю і баклажан до готовності. Посоліть за смаком під час смаження.
салат з баклажанів і болгарського перцю - фото крок 3
Помідор поріжте кубиками.
салат з баклажанів і болгарського перцю - фото крок 4
З'єднайте в салатник смажений баклажан, цибуля, помідор і болгарський перець. Перемішайте.
салат з баклажанів і болгарського перцю - фото крок 5
Відкоректуйте на сіль, додайте приправ, оцту яблучного. Салат готовий.
салат з баклажанів і болгарського перцю - фото крок 6
Приємного!

Схожі рецепти