Салат зі свіжої капусти і болгарського перцю
(покроковий рецепт з фото)
Смачний і вітамінний салат зі свіжої капусти і болгарського перцю готується з додаванням яблука і заправляється рослинним маслом. Зелень вводиться за смаком (найкраще підійде зелена цибуля).
Я дуже люблю готувати вітамінні салати, особливо в холодну пору, коли організму вітаміни особливо потрібні. Салат зі свіжої капусти і болгарського перцю з додаванням яблука - це відмінний варіант перекусу навіть увечері. Заправляється салат олією і готується всього 20 хвилин.
- Капуста - 300 грам
- Болгарський перець - 1 штук
- Яблуко - 1 штук
- Зелень - За смаком
- Рослинна олія - За смаком
- Морква - За смаком
- Цукор - 1 Щепоток
1. Вітамінний салат - це не тільки корисний перекус, але і основною стравою для тих, хто стежить за фігурою або дотримується посту. Поєднання представлених інгредієнтів дуже вдале, а яблуко привносить особливу родзинку.
2. Капусту потрібно нашаткувати, пом'яти руками і викласти в миску. Додайте щіпку цукру, знову пам'ятайте її і перемішайте, залишивши так на деякий час.
3. Морква потрібно натерти на середню терку, після чого відправте її до капусти і перемішайте.
4. Яблуко додасть особливий смак і необхідну кислоту (замість оцту). Натріть його також на середню терку і додайте до решти інгредієнтів. Додати сіль за смаком.
5. Фінальний етап - додавання болгарського перцю. Наріжте його кубиками і додайте в салат. Візьміть червоний перець, щоб він зіграв на контрасті (смак салату від кольору перцю не зміниться).
6. Нарізаємо зелену цибулю і відправляємо в салат. Заправляємо рослинною олією і все ретельно перемішуємо.
7. Всього 20 хвилин і салат готовий!