Салат з болгарського перцю на зиму
(покроковий рецепт з фото)
Самому зробити овочеву консервацію - це хороша ідея, яка урізноманітнити ваше меню на кожен день. Особливо це актуально, коли у вас не буде багато часу, щоб стояти на кухні.
І я люблю робити подібні заготовки, які ідеально підійдуть як доповнення до основної страви. Наприклад, пропоную вам дізнатися про те, як приготувати салат з болгарського перцю на зиму з баклажанами. Досить простий рецепт врятує вас у багатьох ситуаціях. Подавайте його до вареної картоплі чи каші.
- Баклажан - 2 кілограма
- Болгарський перець - 500 грам
- Ріпчаста цибуля - 400 грам
- Морква - 500 грам
- Сіль - 100 грам
- Цукор - 100 грам
- Помідор - 5 штук
- Рослинна олія - 1 Склянка
- Оцет - 1/3 склянки
- Чорний мелений перець - За смаком
- Часник - За смаком
Всі овочі промийте, які необхідно - почистіть.
Потім все наріжте так, як хочете, а помідори без шкірки пропустіть через м'ясорубку.
Варіть овочі в каструлі з товстим дном протягом 30 хвилин. Додайте в неї масло, сіль, цукор, подрібнений часник і перець.
В кінці додайте оцет. Салат перемішайте. Розкладіть його по стерилізованим банкам і закрутіть їх кришками. Приємною дегустації!