Рецепт Салат з болгарського перцю на зиму фото

Салат з болгарського перцю на зиму
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Баклажан, Болгарський перець
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід, На вечерю
Заготовки, Консервація

Самому зробити овочеву консервацію - це хороша ідея, яка урізноманітнити ваше меню на кожен день. Особливо це актуально, коли у вас не буде багато часу, щоб стояти на кухні.

І я люблю робити подібні заготовки, які ідеально підійдуть як доповнення до основної страви. Наприклад, пропоную вам дізнатися про те, як приготувати салат з болгарського перцю на зиму з баклажанами. Досить простий рецепт врятує вас у багатьох ситуаціях. Подавайте його до вареної картоплі чи каші.

  • Баклажан - 2 кілограма
  • Болгарський перець - 500 грам
  • Ріпчаста цибуля - 400 грам
  • Морква - 500 грам
  • Сіль - 100 грам
  • Цукор - 100 грам
  • Помідор - 5 штук
  • Рослинна олія - 1 Склянка
  • Оцет - 1/3 склянки
  • Чорний мелений перець - За смаком
  • Часник - За смаком
салат з болгарського перцю на зиму - фото крок 1
Всі овочі промийте, які необхідно - почистіть.
салат з болгарського перцю на зиму - фото крок 2
Потім все наріжте так, як хочете, а помідори без шкірки пропустіть через м'ясорубку.
салат з болгарського перцю на зиму - фото крок 3
Варіть овочі в каструлі з товстим дном протягом 30 хвилин. Додайте в неї масло, сіль, цукор, подрібнений часник і перець.
салат з болгарського перцю на зиму - фото крок 4
В кінці додайте оцет. Салат перемішайте. Розкладіть його по стерилізованим банкам і закрутіть їх кришками. Приємною дегустації!

Схожі рецепти