Рецепт Салат «жаба» з баклажанів на зиму фото

Салат «жаба» з баклажанів на зиму
(покроковий рецепт з фото)

Австрійська кухня
Овочі, Баклажан
Вегетаріанське харчування, Пісні страви, Рецепти сироїдіння
На обід, На вечерю, На святковий стіл, Святковий обід
Заготовки, Консервація

Салат "черепаха ", як правило, готують з баклажанів і червоного перцю, пропорції можна міняти на свій розсуд. Овочевий салат простий у приготуванні і добре зберігається, не втрачаючи смакових якостей.

Немає точної рецептури даного салату, відмінність у наборі овочів і в пропорціях. "бакат" з баклажанів виходить смачним і корисним. Всі овочі доповнюють один одного. Даний рецепт, мабуть, найпростіший, овочі готуємо разом. Баклажани, попередньо, посипаємо сіллю, щоб прибрати гіркуватий присмак.

  • Баклажани - 1 кілограм
  • Перець болгарський - 500 грам
  • Помідори - 500 грам
  • Морква - 1 штука
  • Перець гострий - За смаком
  • Часник - 5-6 зубчиків
  • Петрушка - 1 пучок
  • Сіль - 3 чайних ложки(2 ложки - для соління баклажан, 1 ложка - в салат)
  • Цукор - 2 Ст. Ложки
  • Оцет 9% - 2 Ст. Ложки
  • Олія соняшникова - 70 мілілітрів
салат
Баклажани ріжемо крупно, посипаємо сіллю і перемішуємо. Ми залишаємо на 20 хвилин. Далі, баклажани промиваємо від солі і висипаємо в сито.
салат
Морква трьом на крупній тертці і висипаємо до баклажанів.
салат
Додаємо в салат петрушку і часник. Готуємо ще 5 хвилин. Гарячий салат розкладаємо в стерильні банки і закочує.

Схожі рецепти