Рецепт Салат «жаба» з баклажанів на зиму фото

Салат «жаба» з баклажанів на зиму
(покроковий рецепт з фото)

Австрійська кухня
Овочі , Баклажан
Вегетаріанське харчування , Пісні страви , Рецепти сироїдіння
На обід , На вечерю , На святковий стіл , Святковий обід
Заготовки , Консервація
Кількість порцій: 2-3
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Салат "черепаха & Quot; , як правило, готують з баклажанів і червоного перцю, пропорції можна міняти на свій розсуд. Овочевий салат простий у приготуванні і добре зберігається, не втрачаючи смакових якостей.

Опис приготування:

Немає точної рецептури даного салату, відмінність у наборі овочів і в пропорціях. "бакат" з баклажанів виходить смачним і корисним. Всі овочі доповнюють один одного. Даний рецепт, мабуть, найпростіший, овочі готуємо разом. Баклажани, попередньо, посипаємо сіллю, щоб прибрати гіркуватий присмак.

  • Баклажани - 1 кілограм
  • Перець болгарський - 500 грам
  • Помідори - 500 грам
  • Морква - 1 штука
  • Перець гострий - За смаком
  • Часник - 5-6 зубчиків
  • Петрушка - 1 пучок
  • Сіль - 3 чайних ложки(2 ложки - для соління баклажан, 1 ложка - в салат)
  • Цукор - 2 Ст. Ложки
  • Оцет 9% - 2 Ст. Ложки
  • Олія соняшникова - 70 мілілітрів
салат & Quot; жаби
Підготуємо інгредієнти.
салат & Quot; жаби
Баклажани ріжемо крупно, посипаємо сіллю і перемішуємо. Ми залишаємо на 20 хвилин. Далі, баклажани промиваємо від солі і висипаємо в сито.
салат & Quot; жаби
У сотейник або в глибоку сковороду наливаємо масло і ставимо на вогонь. У гаряче масло висипаємо баклажани. Обсмажуємо до появи легкої скоринки.
салат & Quot; жаби
Морква трьом на крупній тертці і висипаємо до баклажанів.
салат & Quot; жаби
Додаємо нарізану шматочками болгарський перець.
салат & Quot; жаби
Помідори пропускаємо через м'ясорубку і додаємо до овочів. Насипаємо сіль, цукор і додаємо гострий перець. Закінчено на невеликому Вогні 10-15 хвилин.
салат & Quot; жаби
Овочі готові. Додаємо в сотейник оцет. На цьому етапі бажано спробувати і відкоригувати кількість солі і цукру.
салат & Quot; жаби
Додаємо в салат петрушку і часник. Готуємо ще 5 хвилин. Гарячий салат розкладаємо в стерильні банки і закочує.
салат & Quot; жаби
Зиязикай салат"Баката" готовий. Смачного!

Схожі рецепти