Рецепт Салат «жаба» фото

Салат «жаба»
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Овочі, Баклажан
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід, На вечерю
Заготовки, Консервація

Смачний салат з баклажанів з цікавою назвою "баката" . Інгредієнти доступні, готується просто. У сезон обов'язково спробуйте!

Якщо ви любите побалувати себе і своїх близьких домашньої смачної консервацією, то пропоную приготувати салат "баката" . Готується він дуже просто і швидко. Досить всі інгредієнти нарізати, перемішати і після загасити трохи. Салат виходить ніжним і дуже смачним. Можна подавати як закуску або самостійно. Беріть на замітку!

  • Баклажани - 500 грам
  • Помідори - 500 грам
  • Болгарський перець - 250 грам
  • Морква - 120 грам
  • Часник - 0, 5 штуки (головка)
  • Сіль - 0, 5 Ст. Ложки(+ 0, 5 ст.Л. Для баклажанів)
  • Цукор - 1, 5 Ст. Ложки
  • Перець червоний мелений - 1-2 Щепоток (за смаком)
  • Петрушка - 1 пучок
  • Рослинна олія - 60 мілілітрів
  • Рослинна олія - 60 мілілітрів
  • Оцет 9% - 30 мілілітрів
салат
Баклажани вимийте, обсушити і наріжте великими кубиками. Додайте 0, 5 ст.Л. Солі, перемішайте і залиште на 20 хвилин.
салат
Моркву натріть на тертці.
салат
Доведіть масу до кипіння і проваріть, помішуючи пару хвилин. Додайте промиті і віджаті від вологи баклажани, нарізаний перець і терту моркву.
салатсалат
У мене із зазначеної кількості вийшло дві баночки по 500 мл і ще трохи залишилося на пробу. Вдалих заготовок!

Схожі рецепти