Сніданок «жаба»
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 2
Час приготування: 8 г. 0 хв.
Ovoshtnaya сніданок "BACA" доповнить ваш сімейний обід або будь-дружнє застілля. Готується з доступних продуктів і завжди швидко з'їдається за столом.
Опис приготування:
Шведський "BACA" готується з доступних і недорогих овочів. Для її приготування знадобляться баклажани, солодкий перець, соковиті помідори і солодка морквина. Щоб овочі стали більш пікантними візьміть часник, гострий перець і зелень. Зберігати закуску потрібно в прохолодному місці, де немає прямих сонячних променів. Взимку овочева закуска завжди стане в нагоді.
- Баклажани - 500 грам
- Помідори - 400 грам
- Солодкий перець - 200 грам
- Морква - 100 грам
- Часник - 50 грам
- Гострий перець - 1 штука
- Кріп - 5 грам
- Петрушка - 5 грам
- Масло рослинне - 100 грам
- Цукор - 50 грам
- Оцет 9% - 20 грам
- Сіль - 10 грам
Підготуйте інгредієнти за списком.
Баклажани наріжте кубиками.
Солодкий перець наріжте смужками.
Морквину натріть на тертці.
Помідори перекрутити через м'ясорубку, всипте сіль, цукор, доведіть до кипіння. Всипте дрібно нарізаний гострий перець і видавлений через прес часник. Влийте масло і знову доведіть до кипіння.
Додайте в томатний соус все овочі і тушкуйте закуску на середньому вогні 20 хвилин.
Потім влийте оцет і додайте дрібно посічену зелень. Гасіть овочі ще 2-3 хвилини і готово.
Гарячу закуску розкладіть в чисті простерилізовані банки і закатати кришками. Вихід - 2 баночки по 0, 4 L. Приємного вам апетиту!