Сніданок «жаба»
(покроковий рецепт з фото)
Ovoshtnaya сніданок"BACA" доповнить ваш сімейний обід або будь-дружнє застілля. Готується з доступних продуктів і завжди швидко з'їдається за столом.
Шведський"BACA" готується з доступних і недорогих овочів. Для її приготування знадобляться баклажани, солодкий перець, соковиті помідори і солодка морквина. Щоб овочі стали більш пікантними візьміть часник, гострий перець і зелень. Зберігати закуску потрібно в прохолодному місці, де немає прямих сонячних променів. Взимку овочева закуска завжди стане в нагоді.
- Баклажани - 500 грам
- Помідори - 400 грам
- Солодкий перець - 200 грам
- Морква - 100 грам
- Часник - 50 грам
- Гострий перець - 1 штука
- Кріп - 5 грам
- Петрушка - 5 грам
- Масло рослинне - 100 грам
- Цукор - 50 грам
- Оцет 9% - 20 грам
- Сіль - 10 грам
Баклажани наріжте кубиками.
Морквину натріть на тертці.
Додайте в томатний соус все овочі і тушкуйте закуску на середньому вогні 20 хвилин.
Гарячу закуску розкладіть в чисті простерилізовані банки і закатати кришками. Вихід - 2 баночки по 0, 4 L. Приємного вам апетиту!