Рецепт Сніданок «жаба» фото

Сніданок «жаба»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі
Вагітним і годуючим
На полуденок , Для дітей , Десерт
Заготовки , Консервація
Кількість порцій: 2
Час приготування: 8 г. 0 хв.

Ovoshtnaya сніданок "BACA" доповнить ваш сімейний обід або будь-дружнє застілля. Готується з доступних продуктів і завжди швидко з'їдається за столом.

Опис приготування:

Шведський "BACA" готується з доступних і недорогих овочів. Для її приготування знадобляться баклажани, солодкий перець, соковиті помідори і солодка морквина. Щоб овочі стали більш пікантними візьміть часник, гострий перець і зелень. Зберігати закуску потрібно в прохолодному місці, де немає прямих сонячних променів. Взимку овочева закуска завжди стане в нагоді.

  • Баклажани - 500 грам
  • Помідори - 400 грам
  • Солодкий перець - 200 грам
  • Морква - 100 грам
  • Часник - 50 грам
  • Гострий перець - 1 штука
  • Кріп - 5 грам
  • Петрушка - 5 грам
  • Масло рослинне - 100 грам
  • Цукор - 50 грам
  • Оцет 9% - 20 грам
  • Сіль - 10 грам
шведський & Quot; BACA
Підготуйте інгредієнти за списком.
шведський & Quot; BACA
Баклажани наріжте кубиками.
шведський & Quot; BACA
Солодкий перець наріжте смужками.
шведський & Quot; BACA
Морквину натріть на тертці.
шведський & Quot; BACA
Помідори перекрутити через м'ясорубку, всипте сіль, цукор, доведіть до кипіння. Всипте дрібно нарізаний гострий перець і видавлений через прес часник. Влийте масло і знову доведіть до кипіння.
шведський & Quot; BACA
Додайте в томатний соус все овочі і тушкуйте закуску на середньому вогні 20 хвилин.
шведський & Quot; BACA
Потім влийте оцет і додайте дрібно посічену зелень. Гасіть овочі ще 2-3 хвилини і готово.
шведський & Quot; BACA
Гарячу закуску розкладіть в чисті простерилізовані банки і закатати кришками. Вихід - 2 баночки по 0, 4 L. Приємного вам апетиту!

Схожі рецепти