Рецепт «Жаба в норке» (сосиски в клярі) фото

«Жаба в норке» (сосиски в клярі)
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Тісто , М'ясо , Субпродукти , Сосиски , Ковбаса
Вегетаріанське харчування
На сніданок
Гарячі страви
Кількість порцій: 4
Час приготування: 45 хв.

У кожній країні є свої традиційні страви, у багатьох дуже незвичайні, навіть смішні назви. Сьогодні хочу поділитися рецептом британського страви, як приготувати «Жабу в нірці» (сосиски у тісті).

Опис приготування:

Є багато варіацій приготування цієї страви. По виду ця варіація нагадує заливний пиріг або тарт. Можна використовувати для приготування будь-сосиски, ковбаски. Замість зеленої цибулі можна використовувати червоний або звичайний ріпчаста, нарізавши його крупно. Блюдо варто подавати відразу після приготування.

  • Сосиски (ковбаски) - 450 грам
  • Борошно - 1, 5 склянки
  • Молоко - 1, 5 склянки
  • Яйця - 3 штуки
  • Вершкове масло - 2 Ст. Ложки
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Зелена цибуля - 1 пучок
  • Черрі - 6 штук (можна поштучно або на гілці)
& Quot; Жаба в норки
1. У чашу блендера викладіть борошно, молоко, яйця, розтоплене вершкове масло, щіпку солі і добре перемішайте.
& Quot; Жаба в норки
2. Сковороду (чавунну або іншу з товстими стінками) розігрійте і викладіть сосиски (ковбаски), обсмажте злегка. Приберіть сковороду з вогню і додайте пучок зеленої цибулі.
& Quot; Жаба в норки
3. Залийте вміст сковороди приготованим в блендері кляром, додайте гілочку черрі.
& Quot; Жаба в норки
4. Надішліть сковороду в розігріту до 210 градусів духовку на 30 хвилин. Подавайте відразу після приготування.

Схожі рецепти