«Жаба в норке» (сосиски в клярі)
(покроковий рецепт з фото)
У кожній країні є свої традиційні страви, у багатьох дуже незвичайні, навіть смішні назви. Сьогодні хочу поділитися рецептом британського страви, як приготувати «Жабу в нірці» (сосиски у тісті).
Є багато варіацій приготування цієї страви. По виду ця варіація нагадує заливний пиріг або тарт. Можна використовувати для приготування будь-сосиски, ковбаски. Замість зеленої цибулі можна використовувати червоний або звичайний ріпчаста, нарізавши його крупно. Блюдо варто подавати відразу після приготування.
- Сосиски (ковбаски) - 450 грам
- Борошно - 1, 5 склянки
- Молоко - 1, 5 склянки
- Яйця - 3 штуки
- Вершкове масло - 2 Ст. Ложки
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Зелена цибуля - 1 пучок
- Черрі - 6 штук (можна поштучно або на гілці)
2. Сковороду (чавунну або іншу з товстими стінками) розігрійте і викладіть сосиски (ковбаски), обсмажте злегка. Приберіть сковороду з вогню і додайте пучок зеленої цибулі.
4. Надішліть сковороду в розігріту до 210 градусів духовку на 30 хвилин. Подавайте відразу після приготування.