Рецепт Салат з авокадо і рисом фото

Салат з авокадо і рисом
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Фрукти, Крупи, Авокадо, Мал
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід, На вечерю, На святковий стіл
Салати

Простий і ситний салат з авокадо і рисом - прекрасна заміна для сніданку, обіду або вечері м'ясних страв. Вибирайте стиглий плід авокадо, щоб він не гірчить, інакше зіпсує собою весь смак страви!

Завдяки додаванню рису, салату стає більше і він виходить більш ситний. Авокадо при покупці злегка стисніть в руці, стиглий плід піддається стисненню, він м'якуватий. Щільні плоди не купуйте, вони дуже гіркі і терпкі на смак. Зелень додавайте будь-яку: шпинат, петрушку, Зелена цибуля, кріп і т.Д.

  • Мал - 100 грам
  • Вода - 400 мілілітрів
  • Куряче яйце - 3 штуки (відварне)
  • Авокадо - 1 штука
  • Цибуля зелена - 3-4 штук (стебла)
  • Сіль - 3 щіпки
  • Майонез - 2-3 Ст. Ложок (будь-якої жирності)
салат з авокадо і рисом - фото крок 1
Підготуйте зазначені інгредієнти.
салат з авокадо і рисом - фото крок 2
Рис промийте в воді, висипте крупу в казан або в ківш. Залийте окропом і відварити приблизно 15 хвилин на помірному нагріванні, попередньо посоливши воду.
салат з авокадо і рисом - фото крок 3
Рис остудіть, викладіть в глибоку ємність. Заздалегідь відварені і охолоджені курячі яйця очистіть від шкаралупи, промийте у воді і наріжте дрібними кубиками. Додайте в ємність.
салат з авокадо і рисом - фото крок 4
Подрібніть промиту зелень і всипте до решти інгредієнтів.
салат з авокадо і рисом - фото крок 5
Очистіть авокадо від шкірки і кісточки, наріжте м'якоть плода. Викладіть в ємність разом з майонезом будь-якої жирності. Посоліть і поперчіть блюдо. Акуратно перемішайте.
салат з авокадо і рисом - фото крок 6
Подайте салат до столу відразу ж після приготування.

Схожі рецепти