Рецепт Рибне тімбале з рисом і авокадо фото

Рибне тімбале з рисом і авокадо
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
Риба та морепродукти, Фрукти, Крупи, Авокадо, Мал, Тунець
Дієтичне харчування, Пісні страви
На обід, На вечерю

Тімбале прийшло до нас із Франції. Подача страв в такому стилі виглядає дуже ефектно. І я рекомендую вам порадувати своїх гостей і близьких рибним тімбале з рисом і авокадо.

Такий ансамбль продуктів, спецій і соусів прекрасно поєднуються в одному прекрасному блюді, в тімбаль. Неймовірно смачне тімбале, яке прекрасно доповнить святковий стіл, а також чудово підійде до романтичного легкому вечері. Спробуйте приготувати рибне тімбале з рисом і авокадо.

  • Мал - 1 Склянка
  • Філе тунця - 200 грам
  • Авокадо - 1 штука
  • Цукор - 2 Ст. Ложки
  • Сіль - 2 Ст. Ложки
  • Фіолетовий цибулю - 1 штука
  • Рисовий оцет - 5 Ст. Ложок
  • Кунжутну олію - 2 Ст. Ложки
  • Соєвий соус - 1/2 Ст. Ложки
  • Манго - 1/2 штуки
  • Чорний кунжут - 1 щіпка
  • Кетчуп - 4 Ст. Ложки
  • Лимонний сік - 1/2 Ст. Ложки
  • Вершковий сир - 100 грам
рибне тімбале з рисом і авокадо - фото крок 1
Відваріть рис до готовності, промийте і остудіть.
рибне тімбале з рисом і авокадо - фото крок 2
В окремій ємності змішайте рисовий оцет, сіль, цукор. Поставте ємність в мікрохвильовку на кілька секунд або розчиніть цукор з сіллю на водяній бані.
рибне тімбале з рисом і авокадо - фото крок 3
В окремій ємності змішайте майонез, кетчуп і кунжутне масло.
рибне тімбале з рисом і авокадо - фото крок 4
Тунець промийте, наріжте кубиком і перемішайте в суміші кетчупу і майонезу.
рибне тімбале з рисом і авокадо - фото крок 5
Авокадо розімніть вилкою, додайте соєвий соус і сік лимона. Змішайте масу до однорідності.
рибне тімбале з рисом і авокадо - фото крок 6
Остиглий рис полийте сумішшю з рисового оцту.
рибне тімбале з рисом і авокадо - фото крок 7
Collect тімбаль. На центр блюда поставте кулінарне кільце з високими стінками. Першим шаром ложкою покладіть рис і притисніть, слідом - авокадо, тунець, манго, порізаний кубиком, креязикай сир, подрібнений фіолетовий лук. Акуратно підніміть кулінарне кільце, присипте тімбале чорним кунжутом і подавайте до столу.

Схожі рецепти