Рибне тімбале з рисом і авокадо
(покроковий рецепт з фото)
Тімбале прийшло до нас із Франції. Подача страв в такому стилі виглядає дуже ефектно. І я рекомендую вам порадувати своїх гостей і близьких рибним тімбале з рисом і авокадо.
Такий ансамбль продуктів, спецій і соусів прекрасно поєднуються в одному прекрасному блюді, в тімбаль. Неймовірно смачне тімбале, яке прекрасно доповнить святковий стіл, а також чудово підійде до романтичного легкому вечері. Спробуйте приготувати рибне тімбале з рисом і авокадо.
- Мал - 1 Склянка
- Філе тунця - 200 грам
- Авокадо - 1 штука
- Цукор - 2 Ст. Ложки
- Сіль - 2 Ст. Ложки
- Фіолетовий цибулю - 1 штука
- Рисовий оцет - 5 Ст. Ложок
- Кунжутну олію - 2 Ст. Ложки
- Соєвий соус - 1/2 Ст. Ложки
- Манго - 1/2 штуки
- Чорний кунжут - 1 щіпка
- Кетчуп - 4 Ст. Ложки
- Лимонний сік - 1/2 Ст. Ложки
- Вершковий сир - 100 грам
Відваріть рис до готовності, промийте і остудіть.
В окремій ємності змішайте рисовий оцет, сіль, цукор. Поставте ємність в мікрохвильовку на кілька секунд або розчиніть цукор з сіллю на водяній бані.
В окремій ємності змішайте майонез, кетчуп і кунжутне масло.
Тунець промийте, наріжте кубиком і перемішайте в суміші кетчупу і майонезу.
Авокадо розімніть вилкою, додайте соєвий соус і сік лимона. Змішайте масу до однорідності.
Остиглий рис полийте сумішшю з рисового оцту.
Collect тімбаль. На центр блюда поставте кулінарне кільце з високими стінками. Першим шаром ложкою покладіть рис і притисніть, слідом - авокадо, тунець, манго, порізаний кубиком, креязикай сир, подрібнений фіолетовий лук. Акуратно підніміть кулінарне кільце, присипте тімбале чорним кунжутом і подавайте до столу.