Авокадо: опосередкований салат
(покроковий рецепт з фото)
Хочу поділитися з вами рецептом, як приготувати авокадо, рецепт салату з ним. Нам не потрібно ніяка термічна обробка, все готується вкрай просто і швидко. Пробуйте і оцінюйте!
Подавати такий салатик можна відразу приготування або дати йому постояти годинку в холодильнику. Авокадо не потемніє за цей час, так як лимонний сік запобігає це.
Відмінне легке блюдо для перекусу або як доповнення до білкової складової (наприклад, курячої грудях) для вечері.
- Кукурудза - 1 штука (молода)
- Авокадо великий - 1 штука
- Помідори черрі - 6-8 штук
- Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
- Сік лимонний - 1 Ст. Ложка
- Сіль, перець - За смаком
Кукурудзяний качан очистіть і відокремте ножем зернята.
Розріжте авокадо і дістаньте м'якоть, поріжте кубиками. Також наріжте помідори.
Змішайте овочі та авокадо, додайте сіль, перець а також заправку з олії і соку лимона.