Салат «Юрмала»
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 4-6
Час приготування: 40 хв.
Салат"Юрмала" я пробувала в латвійському місті Даугавпілс. Салат дуже приємний, свіжий і за рахунок селери корисний!
Опис приготування:
Салат"Юрмала" подавайте порційно в охолодженому вигляді. Прикрасити салат можна зеленню і огірочками. До речі, солоні огірки можна замінити яблуком. Селера і яблуко відмінно поєднується! І не забудьте про майонез, він повинен бути найкращої якості і смаку! Успіхів і приємного апетиту!
- Куряча грудка - 1 штука
- Стебло селери - 4 штуки
- Солоний огірок - 4 штуки
- Лук червоний - 1/2 штуки
- Майонез або йогурт - За смаком
Курку відварити.
Огірки порізати.
Селера порізати.
Цибулю порізати.
Курку поріжте шматочками.
Заправте салат майонезом, добре перемішайте.
Смачного!