Рецепт Салат «Юрмала» фото

Салат «Юрмала»
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Латвійська кухня
Овочі , Птах , Курка , Селера
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Салати
Кількість порцій: 4-6
Час приготування: 40 хв.

Салат"Юрмала" я пробувала в латвійському місті Даугавпілс. Салат дуже приємний, свіжий і за рахунок селери корисний!

Опис приготування:

Салат"Юрмала" подавайте порційно в охолодженому вигляді. Прикрасити салат можна зеленню і огірочками. До речі, солоні огірки можна замінити яблуком. Селера і яблуко відмінно поєднується! І не забудьте про майонез, він повинен бути найкращої якості і смаку! Успіхів і приємного апетиту!

  • Куряча грудка - 1 штука
  • Стебло селери - 4 штуки
  • Солоний огірок - 4 штуки
  • Лук червоний - 1/2 штуки
  • Майонез або йогурт - За смаком
салат
Курку відварити.
салат
Огірки порізати.
салат
Селера порізати.
салат
Цибулю порізати.
салат
Курку поріжте шматочками.
салат
Заправте салат майонезом, добре перемішайте.
салат
Смачного!

Схожі рецепти