Салат «Юрмала» 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Салат "юрмала" я пробувала в латвійському місті Даугавпілс. Салат дуже приємний, свіжий і за рахунок селери корисний!
Салат "юрмала" подавайте порційно в охолодженому вигляді. Прикрасити салат можна зеленню і огірочками. До речі, солоні огірки можна замінити яблуком. Селера і яблуко відмінно поєднується! І не забудьте про майонез, він повинен бути найкращої якості і смаку! Успіхів і приємного апетиту! 
- Куряча грудка - 1 штука
 - Стебло селери - 4 штуки
 - Солоний огірок - 4 штуки
 - Лук червоний - 1/2 штуки
 - Майонез або йогурт - За смаком
 

Курку відварити.

Огірки порізати.

Селера порізати.

Цибулю порізати.

Курку поріжте шматочками.

Заправте салат майонезом, добре перемішайте.

Смачного!