Салат в лаваші
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування салату в лаваші. Дане блюдо можна з повною впевненістю віднести до розряду тих страв, які готуються дуже швидко і не вимагають особливих кулінарних навичок.
Кількість порцій: 2
- Майонез - 1 штука (пакет)
- Лаваш - 1 штука
- Цибуля - 7 штук
- Помідор - 0, 25 штуки
- Курячий окорок - 0, 5 штуки
- Кріп - 3 штуки (гілочки)
- Петрушка - 3 штуки (гілочки)
- Капуста квашена - 100 грам
- Сир твердий - 100 грам
- Ковбаса - 100 грам
- Печериця - 1 штука
1. В першу чергу треба сказати, що в приготуванні цієї салату можна використовувати різні продукти, які зберігаються у вашому холодильнику. Все залежить від вашої фантазії, так як тут можна експериментувати. Нарізаємо тоненькими смужками сирої грибочок, твердий сир і ковбасу (грунтові гриби сирими вживати не рекомендується).
2. Невеликими кубиками нарізаємо куряче філе і черемшу. Промиваємо помідор і нарізаємо його півкільцями.
3. Наносимо тонкий шар майонезу на лаваш. Дрібно подрібнюємо зелень і посипаємо зверху на майонез.
4. По черзі на край змащеного майонезом і посипаного подрібненої зеленю лаваша, викладаємо вже нарізані помідор, ковбасу, сир і грибочок. Додаємо трохи майонезу.
5. Тепер акуратно загортаємо все нарізані компоненти в лаваш. Скручуємо досить туго.
6. У нас повинна вийти ковбаска, приблизний діаметр якої - п'ять сантиметрів. Тепер візьмемо гострий ніж і разрежем її на шматочки. Блюдо готово.