Рецепт Салат в лаваші з морквою по-корейськи фото

Салат в лаваші з морквою по-корейськи
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Корейська кухня
Птах , Курка , Куряче філе , Лаваш , Куряча грудка
Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю , На полуденок
Кількість порцій: 2
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Приготуємо ситний салат з морквою по-корейськи в лаваші. Таке блюдо можна подати на закуску на полуденок або в якості легкої вечері.

Опис приготування:

Куряче філе можна використовувати варене, смажене, бути може, у вас залишилася курка після вчорашнього. Філе можна прогріти, а можна використовувати і холодну. Змащуємо лаваш сиром, викладаємо моркву і салат, курку, загортаємо і насолоджуємося.

  • Тонкий лаваш - 2 штуки
  • Куряче філе - 500 грам
  • М'який плавлений сир - 200 грам
  • Салат - 1 пучок
  • Морква по-корейськи - 200 грам
  • Огірок великий - 1 штука
  • Майонез - 2-3 Ст. Ложок
  • Кетчуп - 2-3 Ст. Ложок
  • Сіль, перець - За смаком
салат в лаваші з морквою по-корейськи - фото крок 1
Починаємо з курячого філе. Ріжемо його пластинами, які з двох сторін грунтовно відбиваємо. Відбите м'ясо розрізаємо на невеликі шматочки і злегка (кілька хвилин) обсмажуємо в невеликій кількості рослинного масла. Потім додаємо до м'яса майонез і кетчуп, накриваємо сковорідку кришкою і так доводимо куряче філе до готовності приблизно 15 хвилин.
салат в лаваші з морквою по-корейськи - фото крок 2
Поверхня лаваша промазуємо плавленим сиром.
салат в лаваші з морквою по-корейськи - фото крок 3
Тепер треба викласти начинку, причому так, щоб потім лаваш було зручно згорнути.
салат в лаваші з морквою по-корейськи - фото крок 4
На листя салату викладаємо тонко нарізаний свіжий огірочок. Найкраще тонкі смужки вийдуть за допомогою Овочечистка.
салат в лаваші з морквою по-корейськи - фото крок 5
Поверх огірка викладаємо морквину по-корейськи.
салат в лаваші з морквою по-корейськи - фото крок 6
На морква викладаємо шматочки курки. Основну частину м'яса викладаємо смужкою, з таким розрахунком, щоб при загвинчування м'ясо виявилося в серединці. Залишок курки розподіляємо на відстані 5-7 см від першої м'ясної смужки, тим самим отримаємо ще один м'ясний шар.
салат в лаваші з морквою по-корейськи - фото крок 7
Нижній край лаваша, яку краще залишити без начинки, підгинаємо.
салат в лаваші з морквою по-корейськи - фото крок 8
А далі просто звертаємо як рулет.

Схожі рецепти