Салат з морквою по-корейськи
(покроковий рецепт з фото)
Дієтичне харчування, Вегетаріанське харчування, ПП рецепти, Пісні страви, Рецепти сироїдіння, Рецепти для схуднення
Пропоную класичний рецепт моркви по-корейськи. Навіщо купувати в магазині, якщо можна таку морква приготувати самим. Відмінна закуска і гарнір до м'яса або птиці.
Готувати морква по-корейськи дуже просто і швидко. Дотримуйтесь покроковому опису з фотографіями і ви отримаєте відмінну закуску. Поєднання моркви, часнику і коріандру дає чудовий аромат, яким наповниться вся кухня і незвичайний смак.
- Морква - 500 грам
- Сіль - 0, 5 чайних ложки
- Перець чорний мелений - За смаком
- Перець червоний мелений - 0, 5 чайних ложки (солодкий)
- Коріандр мелений - 0, 5 чайних ложки
- Цукор - 1 Ст. Ложка
- Столовий оцет 9% - 1, 5 Ст. Ложки
- Часник - 2 зубчики
- Соняшникова олія - 50 мілілітрів
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
Підготуйте інгредієнти для приготування моркви по-корейськи.
Морква очистіть, помийте і натріть на тертці для моркви по-корейськи.
Додайте сіль і цукор. Пам'ятайте морква руками, щоб вона пустила сік.
Додайте перець червоний мелений, перець чорний мелений і мелені насіння коріандру.
Влийте оцет.
Одну велику цибулину очистіть, помийте і наріжте довільно, викладіть в сковороду.
Налийте соняшникову олію і смажте цибулю до золотистого кольору.
Через ситечко влийте гаряче соняшникова олія в морква. Смажену цибулю тут не потрібен. Додайте в моркву подрібнений часник і перемішайте.
Морква по-корейськи готова. Дайте їй настоятися пару годин і можна подавати до столу.