Салат сербський
(покроковий рецепт з фото)
Готуємо сербський салат. Набір продуктів для цього салату дуже простий: помідори, огірки, цибуля. Родзинкою такого салату є гострий свіжий перець і овеча бринза. Дуже смачно і пікантно!
Сербський овочевий салат готується дуже швидко і просто, досить нарізати всі інгредієнти і приготувати заправку. Головний секрет цього салату полягає в тому, що кількість всіх інгредієнтів, крім гострого перцю, має бути рівним, тому орієнтуйтеся за розміром ваших овочів. А детальніше, як приготувати салат сербський, читайте в покроковому рецепті.
- Огірок - 2 штуки
- Помідор - 1 штука
- Червона цибуля - 1 штука
- Гострий перець - 1 штука
- Оливкова олія - 4 Ст. Ложки
- Яблучний оцет - 1 Ст. Ложка
- Овеча бринза - 60 грам
- Сіль - За смаком
- Перець мелений - За смаком
Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Овочі ретельно вимийте, огірки очистіть від шкірки.
Наріжте всі овочі великими шматочками. Такими ж шматочками наріжте бринзу.
Викладіть нарізані овочі в салатник. Змішайте оливкову олію, оцет, сіль і залийте салат заправкою.
Зверху викладіть шматочки бринзи і поперчіть салат до смаку. Сербський салат готовий, смачного!