Манник «сербський Кох»
(покроковий рецепт з фото)
Зазвичай у простих страв є багато варіантів створення незважаючи на те, що основні інгредієнти зберігаються. Завжди є можливість якось по-новому побачити звичні блюдо. Дивіться мій рецепт!
Нижче я описала, як приготувати маннік "сербський Кох" . Може бути, ви раніше вже бачили і робили цю випічку подібним чином. Якщо ні, то спробуйте. По мені, тут ідеальні пропорції в складових. Начинки ніякої немає, як і в класичному варіанті. Все просто і доступно.
- Борошно - 1 Склянка
- Кефір - 1 Склянка
- Манька - 1 Склянка
- Цукор - 1 Склянка
- Ванілін - 2 грами
- Яйце - 1 штука
- Сода - 1 Чайна ложка
Яйця збийте віночком разом з кефіром.
Потім додайте соду, манку, ванілін і цукор. Продовжуйте заважати.
Потім всипте борошно і замішати тісто.
Влийте тісто у форму для випічки. Запікайте маннік при 180 градусах протягом 30 хвилин. Приємного чаювання!