Рецепт Манник «сербський Кох» фото

Манник «сербський Кох»
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Молочні продукти , Крупи , Кефір , Манька
Пісні страви
На полуденок , На сніданок
Випічка , Манник
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 45 хв.

Зазвичай у простих страв є багато варіантів створення незважаючи на те, що основні інгредієнти зберігаються. Завжди є можливість якось по-новому побачити звичні блюдо. Дивіться мій рецепт!

Опис приготування:

Нижче я описала, як приготувати маннік"Сербський Кох" . Може бути, ви раніше вже бачили і робили цю випічку подібним чином. Якщо ні, то спробуйте. По мені, тут ідеальні пропорції в складових. Начинки ніякої немає, як і в класичному варіанті. Все просто і доступно.

  • Борошно - 1 Склянка
  • Кефір - 1 Склянка
  • Манька - 1 Склянка
  • Цукор - 1 Склянка
  • Ванілін - 2 грами
  • Яйце - 1 штука
  • Сода - 1 Чайна ложка
маннік
Яйця збийте віночком разом з кефіром.
маннік
Потім додайте соду, манку, ванілін і цукор. Продовжуйте заважати.
маннік
Потім всипте борошно і замішати тісто.
маннік
Влийте тісто у форму для випічки. Запікайте маннік при 180 градусах протягом 30 хвилин. Приємного чаювання!

Схожі рецепти