Рецепт Салат-сендвіч фото

Салат-сендвіч
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Японська кухня
Овочі , Зелень , Листя салату
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На святковий стіл
Салати , Бургери
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 15 хв.

Оригінальна ідея подача салату на святковий стіл - це салат-сендвіч. Чесно підглянуто в якомусь ресторані і відтворено по пам'яті

Опис приготування:

Салат-сендвіч - це навіть не страва, а просто дуже оригінальна і барвиста закуска, яка здатна прикрасити ваш святковий стіл. Готується швидко і просто, а виглядає дійсно ефектно. Складові, зазначені в цьому рецепті, не обов'язкові - можна додавати все, що вашій душі завгодно Дайте волю своїй фантазії.

  • Помідор - 1 штука
  • Червона цибулина - 1 штука
  • Часник - 1 зубчик
  • Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
  • Листя салату - 200 грам
  • Вапно - 1/2 штуки
  • Сир - 100 грам
  • Оливки - 100 грам
  • Сіль, перець - - За смаком
салат-сендвіч - фото крок 1
Листя салату і помідори вимити й обсушити. Далі робимо заправку: оливкова олія змішуємо з соком половини лайма (або лимон), видавлюємо туди часник і добре перемішуємо.
салат-сендвіч - фото крок 2
Вибираємо найбільші і міцні листя салату, розкладаємо на тарілці.
салат-сендвіч - фото крок 3
Цибулину ріжемо на тонкі кільця. По парі кілець кладемо на кожен лист салату.
салат-сендвіч - фото крок 4
За допомогою пензлика змащуємо кожен листочок нашої заправкою.
салат-сендвіч - фото крок 5
Формуємо закуску далі - кладемо скибочку помідора, шматочок сиру, ще раз змащуємо все заправкою і скріплюємо зубочисткою з оливами. Для наочності дивіться на фото, але взагалі тут все залежить тільки від вашої фантазії
салат-сендвіч - фото крок 6
Власне, ваша вельми оригінальна закуска для святкового столу готова. Інгредієнти і їх порядок можна сміливо варіювати Удачі!

Схожі рецепти