Рецепт Салат «російський пан» фото

Салат «російський пан»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Птах , Курка , Куряча печінка
Дієтичне харчування , Рецепти для схуднення
На святковий стіл
Салати
Кількість порцій: 1
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Смачний і легкий салат готується дуже просто. Інгредієнти цілком доступні.

Опис приготування:

Ситний і смачний салат до будь-якого свята. Я думаю, пан навряд чи відязикався б від такого Рецепт приготування салату"Російська пан" дуже простий, ніяких складнощів в процесі не виникне. Готуємо.

1. В оригінальному рецепті курячу печінку радять відварити, я обсмажити. Мені так смачніше. Обсмажувати можна на вершковому або рослинному маслі. Ну і посолити-поперчити за смаком. Потім печінку дрібно нарізати.

2. Зварити картоплю і яйця. Картоплю нарізати дрібними кубиками.

3. Солоний або маринований огірок теж нарізати на дрібні кубики.

4. Гриби дрібно нарізати і обсмажити з цибулею.

5. Для прикраси на тарілку викладаємо кільця цибулі. Їх можна замаринувати в оцті, можна просто обдати окропом, а можна викладати сирі.

6. Беремо форму для форміровкі салату. Я використовував банку від консервованого горошку без кришки і дна. Ставимо форму по центру тарілки.

7. Морква для салату можна взяти сиру, можна зварити, можна корейську гостру - вибирайте свій варіант. В будь-якому випадку, морква теж доведеться нарізати.

8. Викладаємо шари салату, кожен треба буде злегка промазати майонезом і посолити. Перший шар - куряча печінка, потім - картопля,

Огірок, морква, гриби.

9. Поверх верхнього шару, змащеного майонезом викладаємо зелень. Поверх зелені яйця. Можна викласти цілком, можна розрізати.

10. Даємо салату трохи настоятися, потім прикрашаємо помідором і подаємо до столу.

Просто і смачно. А як зробити салат"Російська пан" ще гарніше - нехай вам підкаже ваша фантазія.

  • Печінка куряча - 100 грам
  • Картопля - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Цибуля - 1 штука
  • Цибуля - 1 штука
  • Огірок солоний або маринований - 1-2 штук
  • Перепелині яйця - 2-3 штук
  • Гриби білі - 70 грам
  • Майонез - 1, 5-2 Ст. Ложки
  • Зелень петрушки - 10 грам
  • Рослинна олія - 1-2 Ст. Ложок
  • Помідор - 1 штука
Ситний і смачний салат до будь-якого свята. Я думаю, пан навряд чи відязикався б від такого Рецепт приготування салату"Російська пан" дуже простий, ніяких складнощів в процесі не виникне. Готуємо.

1. В оригінальному рецепті курячу печінку радять відварити, я обсмажити. Мені так смачніше. Обсмажувати можна на вершковому або рослинному маслі. Ну і посолити-поперчити за смаком. Потім печінку дрібно нарізати.

2. Зварити картоплю і яйця. Картоплю нарізати дрібними кубиками.

3. Солоний або маринований огірок теж нарізати на дрібні кубики.

4. Гриби дрібно нарізати і обсмажити з цибулею.

5. Для прикраси на тарілку викладаємо кільця цибулі. Їх можна замаринувати в оцті, можна просто обдати окропом, а можна викладати сирі.

6. Беремо форму для форміровкі салату. Я використовував банку від консервованого горошку без кришки і дна. Ставимо форму по центру тарілки.

7. Морква для салату можна взяти сиру, можна зварити, можна корейську гостру - вибирайте свій варіант. В будь-якому випадку, морква теж доведеться нарізати.

8. Викладаємо шари салату, кожен треба буде злегка промазати майонезом і посолити. Перший шар - куряча печінка, потім - картопля,

Огірок, морква, гриби.

9. Поверх верхнього шару, змащеного майонезом викладаємо зелень. Поверх зелені яйця. Можна викласти цілком, можна розрізати.

10. Даємо салату трохи настоятися, потім прикрашаємо помідором і подаємо до столу.

Просто і смачно. А як зробити салат"Російська пан" ще гарніше - нехай вам підкаже ваша фантазія.

Схожі рецепти