Салат «російський пан»
(покроковий рецепт з фото)
Смачний і легкий салат готується дуже просто. Інгредієнти цілком доступні.
Ситний і смачний салат до будь-якого свята. Я думаю, пан навряд чи відязикався б від такого Рецепт приготування салату "російська пан" дуже простий, ніяких складнощів в процесі не виникне. Готуємо.
1. В оригінальному рецепті курячу печінку радять відварити, я обсмажити. Мені так смачніше. Обсмажувати можна на вершковому або рослинному маслі. Ну і посолити-поперчити за смаком. Потім печінку дрібно нарізати.
2. Зварити картоплю і яйця. Картоплю нарізати дрібними кубиками.
3. Солоний або маринований огірок теж нарізати на дрібні кубики.
4. Гриби дрібно нарізати і обсмажити з цибулею.
5. Для прикраси на тарілку викладаємо кільця цибулі. Їх можна замаринувати в оцті, можна просто обдати окропом, а можна викладати сирі.
6. Беремо форму для форміровкі салату. Я використовував банку від консервованого горошку без кришки і дна. Ставимо форму по центру тарілки.
7. Морква для салату можна взяти сиру, можна зварити, можна корейську гостру - вибирайте свій варіант. В будь-якому випадку, морква теж доведеться нарізати.
8. Викладаємо шари салату, кожен треба буде злегка промазати майонезом і посолити. Перший шар - куряча печінка, потім - картопля,
Огірок, морква, гриби.
9. Поверх верхнього шару, змащеного майонезом викладаємо зелень. Поверх зелені яйця. Можна викласти цілком, можна розрізати.
10. Даємо салату трохи настоятися, потім прикрашаємо помідором і подаємо до столу.
Просто і смачно. А як зробити салат "російська пан" ще гарніше - нехай вам підкаже ваша фантазія.
- Печінка куряча - 100 грам
- Картопля - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Цибуля - 1 штука
- Цибуля - 1 штука
- Огірок солоний або маринований - 1-2 штук
- Перепелині яйця - 2-3 штук
- Гриби білі - 70 грам
- Майонез - 1, 5-2 Ст. Ложки
- Зелень петрушки - 10 грам
- Рослинна олія - 1-2 Ст. Ложок
- Помідор - 1 штука
1. В оригінальному рецепті курячу печінку радять відварити, я обсмажити. Мені так смачніше. Обсмажувати можна на вершковому або рослинному маслі. Ну і посолити-поперчити за смаком. Потім печінку дрібно нарізати.
2. Зварити картоплю і яйця. Картоплю нарізати дрібними кубиками.
3. Солоний або маринований огірок теж нарізати на дрібні кубики.
4. Гриби дрібно нарізати і обсмажити з цибулею.
5. Для прикраси на тарілку викладаємо кільця цибулі. Їх можна замаринувати в оцті, можна просто обдати окропом, а можна викладати сирі.
6. Беремо форму для форміровкі салату. Я використовував банку від консервованого горошку без кришки і дна. Ставимо форму по центру тарілки.
7. Морква для салату можна взяти сиру, можна зварити, можна корейську гостру - вибирайте свій варіант. В будь-якому випадку, морква теж доведеться нарізати.
8. Викладаємо шари салату, кожен треба буде злегка промазати майонезом і посолити. Перший шар - куряча печінка, потім - картопля,
Огірок, морква, гриби.
9. Поверх верхнього шару, змащеного майонезом викладаємо зелень. Поверх зелені яйця. Можна викласти цілком, можна розрізати.
10. Даємо салату трохи настоятися, потім прикрашаємо помідором і подаємо до столу.
Просто і смачно. А як зробити салат "російська пан" ще гарніше - нехай вам підкаже ваша фантазія.